מצלמה ביתית

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחר שעברתי על כל התשובות הקודמות בפורום לשאלה איזו מצלמה ביתית מומלצת כדאי לקנות, נישארתי עם תובנה חד משמעית אחת:קנון. אבל לגבי הדגם אני עדיין לא בטוחה. התקציב שלי עד 1,000 ש"ח "גג", כמובן עדיף בפחות.המטרה היא תמונות משפחתיות, אבל גם נוף, ואם ניתן רצוי שיהיה אפשר לצלם חדרים כמו בצילום פנורמי (לשם הדגמת עיצוב חדר וכד')אבל לא משהו שיקפיץ את המחיר.(אני לא יודעת אם בכלל יש פונקציה כזו במצלמות ביתיות.). כ"כ באחד ההודעות היתה המלצה לחנות עם מחירים מאד טובים, כמדומני בפ"ת,ואני לא מוצאת את ההודעה הזו, אולי יש למישהו המלצה על חנות אמינה וזולה?תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אולי חנות קם קם בפ"ת??

• הוסף לסימניות
בזמנו המלצתי על "רואים עולם" בפ''ת
רחוב מרכוס 33
מאוד אדיבים :)

• הוסף לסימניות
האם אפשר לסמוך על המלצות שלהם למצלמה שתתאים לצרכים שלי, או שעדיף לבא עם מידע מוקדם לגבי דגם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;604278:
האם אפשר לסמוך על המלצות שלהם למצלמה שתתאים לצרכים שלי, או שעדיף לבא עם מידע מוקדם לגבי דגם?

תמיד כדאי לבוא עם מידע מוקדם
חנות תמליץ על מה שיותר ריווחי בשבילה
ומה שיותר ריווחי בשבילה יכול להיות מוצר מצויין אבל לך יתאים משהו אחר
שגם הוא מצויין :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;604231:
בזמנו המלצתי על "רואים עולם" בפ''ת
רחוב מרכוס 33
מאוד אדיבים :)

+1

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;604289:
תמיד כדאי לבוא עם מידע מוקדם
חנות תמליץ על מה שיותר ריווחי בשבילה
ומה שיותר ריווחי בשבילה יכול להיות מוצר מצויין אבל לך יתאים משהו אחר
שגם הוא מצויין :)
האם הדגמיםSD1400 אוSX210 שהמלצת באשכולות קודמים יתאימו גם לצרכים שלי? ואם כן איזו עדיפה?תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;604573:
האם הדגמיםSD1400 אוSX210 שהמלצת באשכולות קודמים יתאימו גם לצרכים שלי? ואם כן איזו עדיפה?תודה.

בודאי שיתאימו
ה-
sx210 עדיפה כי יש לה זום ענק X14 ויש לה מצב ידני מלא :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה