מצלמה חצי מקצועית? מקצועית? עזרו נא! מה זה?

• פותח הנושא Mix
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סדרת הG היא מצלמה מעולה רק שהיא עולה יקר, מה גם שחלק מהאביזרים שבה לא יבוא לשימוש כמו תושבת מנעל לפלש שעל המצלמה (דבר הכרחי ביותר, רק שלא יתאים לתקציב של 1500 ש"ח).

לבית שלי קניתי מצלמה של קנון מסדרת S95. שהיא ה"אחות הקטנה" של סדרת הG.

זו מצלמה ששוה את המחיר, אם כי אל תצפו לקבל את כל העולם ב1500 ש"ח

קבצים מצורפים

• IMG_4911.JPG
    1.3 MB · צפיות: 0
  • IMG_4555.JPG
    KB 793.4 · צפיות: 18
  • IMG_1721.JPG
    KB 1,010.3 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
המצלמה הישנה שלי הייתה פוג'י S7000 ואני יכול להמליץ עליה בחום אש, זוהי מצלמה שהוציאה לי תמונות שגם למצלמות מקצועיות היה קשה להתמודד, ואני לא מגזים צבעים מדהימים חדות ועוצמה לא רגילה כשהייתי במעבדות של פוג'י לצורך תיקון מסוים אמרו לי שהיא הדגם הכי טוב שהם הוציאו מהרמה של המצלמות האלו. קשה מאוד להשיג אותם יד 2 אבל אם את מצליחה שווה כל שקל!!
אגב, יש בה RAW, ויש בה יציאה לפלאש חיצוני, ויש לה צמצם 2.8 בקיצור בליגה של המצלמות הטרום מקצועיות יש לה מקום של כבוד והיא זכורה לי לטוב בכל פרמטר!!

• הוסף לסימניות
מכירים את הדגם הזה? הוא בחמישים אחוז עכשיו בוואלה שופס. שווה???

מצלמת S2960 מבית Fujifilm היא מצלמת דמויי SLR החדישה וקומפקטית במיוחד. מיד נפרט את שלל התכונות של המצלמה המשוכללת הזו, אשר בין שלל תכונותיה כוללת רזולוציה של 14 מגה-פיקסל, זום אופטי X18, אפשרות לצילום וידאו באיכות HD p720 תפריט בעברית ותכונות רבות נוספות.

מפרט טכני:

סוג החיישן: CCD 1/2.3 INCH
כמות מגה פיקסל: 14 מגה פיקסל
רזולוציה מקסימלית: 4288x3216 פיקסלים
9 רזולוציות לבחירה

זום אופטי ודיגיטלי:

עדשה רחבה 28 מ"מ
זום אופטי: X18
זום דיגיטלי: X6.7
זום משולב: X120.6
מפתח הצמצם: F3.1-F5.9
מהירות התריס (סגר):בין 8 שניות ל1/2000 שניות (למעט מצב AUTO בו מהירות הסגר המינימלית היא 1/4 שניות)
מייצב תמונה מתקדם

צילום וידאו, מסך:

צילום סרטוני וידאו כולל סאונד באיכות גבוהה HD (720X1280)
יציאות וידאו AV ,HDMI
פורמט יציאת וידאו PAL ,NTSC:
מסך אחורי LCD
גודל מסך: 3 אינץ'
רזולוציית מסך:230,000 פיקסלים

פלש, מקרו:

טווח מאקרו: עד ממרחק 5 ס"מ בזום רחב (WIDE) במצב מקרו ועד 2 ס"מ בזום רחב במצב סופר מקרו.
פלש אוטומטי / פלש אוטומטי עם מנגנון למניעת תופעת עיניים אדומות
פלש מסונכרן איטי / פלש מסונכרן איטי עם מנגנון למניעת תופעת עיניים אדומות
פלש דולק קבוע / פלש דולק קבוע עם מנגנון למניעת תופעת עיניים אדומות

• הוסף לסימניות
הנה הפירוט שלה

הגיבו נא מהר כי המבצע בגרופון הולך להסתיים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Mix;687530:
המחיר של זאת 1700 ש"ח
והמחיר מבצע של זו שהעלתי הוא 699 ש"ח!!!!
איך המפרט שלה? טוב? איכותי? ברור?
באתר הזה המחיר הוא כזה, חיפוש קצר בזאפ יוביל לתוצאות יותר טובות,
המצלמה מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה