מצלמה מה עדיף?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מצלמה.JPG
    KB 28.8 · צפיות: 19
  • מצלמה 2.JPG
    KB 39.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ה110 עם חיישן גדול יותר ---> איכות תמונה עדיפה- במיוחד בתנאי תאורה בעייתיים..

• הוסף לסימניות
אני קניתי עכשיו אחרי בירורים ארוכים את ה-sx520
מרוצה וממליצה מאד!
בקאמרה - 980 ש"ח.

• הוסף לסימניות
מצחיק. יש לי ניסיון עם שתי המצלמות הללו.
את הראשונה יש לי, ואני מאד מרוצה.
את השניה יש לחמותי וגם היא מאד מרוצה.
SX510: הזום שלה גדול מאד ואפשר ממש להשתעשע איתו וליצור בוקה יפה. מצלמה כבדה יותר מהשניה אך קלה יחסית למראה שלה. צילום חד מאד! הצבעים שלה יפים מאד והיא נוחה לאחיזה בגלל ה"אף" שלה - של העדשה. היא יציבה מאד ביד.
מצד שני, היא לא מספיק קומפקטית בשביל הביתי. קשה למצוא לה נרתיק תואם. והוא יקר יותר (כ-70 ש"ח) וגדול ומסורבל. (אני פשוט מכרבלת את המצלמה בתוך גרב עבה)
S110: מצלמה קלה ונוחה מאד. זום קטן יחסית, אבל איכות תמונות מצוינת! חדות מדהימה! צבעים יפים מאד. הנוחות שלה היא משהו מיוחד! חוץ מהאופציה של הטאצ' במסך שמאד נוחה. יש גם את כל הלחצנים הנצרכים מסביב. ולא חייבים להשתמש במגע. בעיקר אהבתי במצלמה את הנוחות שלה והעיצוב הנקי.
יש לה וויפי ועוד כל מיני אופציות נחמדות, של שינוי גוונים בתמונה ועיוותים - שזה חסר בראשונה.
המלצתי: אם את מחפשת מצלמה ביתית - השניה.
לכיוון היותר מקצועי, אבל עדיין בקומפקט - השניה. יש לה אחיזה יותר מקצועית.

• הוסף לסימניות
איך הוידאו של ה110?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Splash Design;1578661:
איך הוידאו של ה110?

לא זוכרת איך הוידאו ב110. בכל אופן, הוא בטוח לא גרוע. אחרת הייתי זוכרת את זה.
לאומת זאת ב510 הוידאו מעולה! אני משתמשת לפעמים בחמרי גלם מהמצלמה לעריכת וידאו וזה מצוין.

• הוסף לסימניות
גם לי יש את ה-510. ממליצה בכל פה!
אם את בקטע של וידאו תצטיידי בכרטיס זיכרון גדול, לי ה-8GB שמגיע עם המצלמה לא הספיק ליותר מהסרטה של 45 דקות.
(וידאו באיכות מעוללללללה וטוחן את המקום בכרטיס)

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות ראה לי את ה110 אבל ההיתי רוצה לדעת עם משהו מכיר את הוידאו שלו ביחס ל510\ 520

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, מה ההבדל בין ה-G ל-S110, חוץ ממחיר?
מבחינת איכות תמונה?

• הוסף לסימניות
יש להם אותו גודל חיישן.

החיישן של ה110 הוא החיישן של הG15.
לG15- יש יתרון בצמצמים. במסך- בהוט שו ועוד כמה דברים.

• הוסף לסימניות
עולה על הגל...
הגלים- יש לך מושג כמה החיישן של הG16 [שיש לו גם אפשרות להוספת פלאש] במלימטרים?
ה60D שלי הוא בערך 15 על 22 מלימטרים.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1625806:
1/1.7" (7.44 x 5.58 mm)

סתומרת' שחיישן של מצלמה מקצועית גדול פי שמונה! מהG16 שלא לדבר על הSX700 שהוא עוד יותר קטן [שבאיזו 200-300 החיישן נחנק והתמונה מתחילה לקבל גרעיניות]

נו.. חשבתי שלטיולים אקנה איזה קומפקטית. אבל הם לא ממש שוות את זה. עדיף מקצועית קלת משקל.
ועכשיו הבנתי למה אתה תמיד ממליץ על המקצועיות. אפילו הפשוטות שבהם.

• הוסף לסימניות
נכון ולא.

יש פער עצום בגדלי החיישן.
באופן מעשי כל מצלמה נמדדת בפני עצמה ויש פרמטרים אחרים שיכולים לחפות על הבדלים בגדלי חיישן.

• הוסף לסימניות
אז יאללה תביא איזה מצלמה קומפקטית תותח
אני רוצה גם להנות ממה שהבנות שלי יצלמו ועדיין לא למדנו צילום בשעות הפנאי שלא קיימות

• הוסף לסימניות
פנסוניק LX100

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה