מצלמה מקצועית ועדשות

• הוסף לסימניות
שלום,
לקח לי הרבה זמן לחסוך בשביל זה...:)
אני רוצה לקנות מצלמה חדשה, המליצו לי על ניקון D750,
האם יש מישהו שמכיר והתנסה?
ניסיתי לחפש מה ההבדל בינה לבין הD810 שעושה אותה זולה יותר ולא כל כך מצאתי... מה ההבדל?
אני רוצה לקנות גם עדשה.
בהתחלה רציתי את ה70-200 של ניקון אבל היא יקרה נורא, מישהו יודע משהו על ה70-200 של טמרון?
בעדשת פריים- האם ה50 MM טובה כמו ה85? (הסטודיו שלי קטן מידי בשביל 85)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
כמדומני שלדוד דנברג יש את שניהם. הוא בודאי יוכל לענות לך.

• הוסף לסימניות
הבדל בכמות הפיקסלים. גימור הגוף, כפתורים, תפריטים, יכולות iso, מהירות תריס ועוד

ה810 מדורגת רמה אחת *מעל* ה750

• הוסף לסימניות
לפי המפרט הטכני (מזאפ, לא יודעת אם זה באמת אמין...) יש הבדל ברזולוציה (24 לעומת 36) באיזו (בערכים הנמוכים דוקא) ועוד קצת הבדלים (לטובת ה750),
בכל מקרה, אולי זה מספיק לי מבחינת הצרכים שלי- צילומי ילדים בסטודיו ובחוץ. (והסטודיו שלי פיצפון) אני רוצה גם עדשה וצריכה שיישאר משהו בתקציב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביטל שורץ;2207610:
לפי המפרט הטכני (מזאפ, לא יודעת אם זה באמת אמין...) יש הבדל ברזולוציה (24 לעומת 36) באיזו (בערכים הנמוכים דוקא) ועוד קצת הבדלים (לטובת ה750),
בכל מקרה, אולי זה מספיק לי מבחינת הצרכים שלי- צילומי ילדים בסטודיו ובחוץ. (והסטודיו שלי פיצפון) אני רוצה גם עדשה וצריכה שיישאר משהו בתקציב

היתרון היחיד שיש ל750 על ה810 זה המסך המפרקי
זהו...

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת יש למישהו ניסיון עם ה70-200 של טמרון או עדשת זום אחרת טובה ולא יקרה כמו מצלמה...

• הוסף לסימניות
שמעתי מהרבה צלמים ביקורת נוקבת על הצבעים של ה750. אני משתמשת ב810 ומאד מרוצה

• הוסף לסימניות
אני שמעתי [מאבי כהן-רכסים] שהקנון 5D MARK III טובה מהניקון D810 מבחינת צבעים...
ו שכחתי.. הוא על ניקון לכן הוא עבר לD4.

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה לקנות את ה750. ביררתי המון והרבה צלמים./נויות אמרו לי שה 750 ממש מספיק.
לגבי הצבעים, צריך לדעת איך להגדיר את הגדרות של המצלמה.
דיברתי עם שתי צלמים שמצלמים איתה, שמתי שאקנה הם יכוונו לי את ההגדרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צפורה צילום;2209515:
הם יכוונו לי את ההגדרות.

טעות שחוזרת על עצמה אצל הרבה צלמות באירועים!

אני פוגש צלמות שאין להם מושג איפה נמצא הWB ועל כמה איזו הם מצלמות, אבל 'ככה מישהו כיוון לי וזה הכי טוב'
זה הזוי!
כל אולם מתאפיין בצבעים שונים, יש כל כך הרבה משתנים שמשפיעים על הכיוון הנצרך שזה חסר אחריות 'לכוון הכי טוב' פעם אחת וזהו..

אם כבר כיוונים קלים (יחסית..) - קני את המארק 3, לכוון צבעים טובים בניקון זו מומחיות.

• הוסף לסימניות
ה750 קלה יותר מה810
פרמטר משמעותי אצל צלמות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;2249202:
המנהל יצא אל העם...

הסתיימה עונת החתונות... כולנו (צלמי האירועים) בחופש (לא ממש)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה