מצלמה שנפלה, מצלמת אבל אין מסך

• הוסף לסימניות
ברשותי מצלמה של קנון, SD750
עוד כמה חודשים יש לה יום הולדת 4 בבית שלנו, ועכשיו נפלה לה המסכנה.
היא ממשיכה לצלם, אבל המסך שלה הלך. הוא שחור ומהבהב בקווים אפורים דקיקים.
חבל לי עליה, גם כי אני מעדיף להישאר עם אלפיית שקלים בכיס, וגם כי יש לה מסך רחב וענק מאחור, על כל שטח המצלמה.
לדעתכם יכולים לתקן את זה?
שווה לתקן את זה?
אם כן, איפה?
ואם לא, על איזה דגם חדש אתם ממליצים [לא מצלמה מקצועית ויקרה של מקצוענים אמיתיים, אבל גם לא חובבנית וזולה של חובבנים]?
אשמח מאוד לתשובתכם.

• הוסף לסימניות
סתם לפעם הבאה, מומלץ לקנות מגן מסך, שווה כל שקל, אני לא יודעת אם יש לכל גודל של מסך, אבל לי זה הציל מצלמה שנפלה שבוע אחרי שקניתי אותה...

• הוסף לסימניות
משהו במסך נפגם מבפנים. הוא פשוט לא מציג תמונות. מבחוץ הוא לא נשרט, כך שמגן מסך לא היה מציל כאן משהו

• הוסף לסימניות
זה או מסך שבור או חיבורים.
לדעתי אפשר לתקן אין לי נסיון ועיצה.

• הוסף לסימניות
יקר מידי עדיף לקנות חדש

• הוסף לסימניות
תנסי לברר אצל ארליך מעבדות http://www.erlich.co.il/
כמה עולה החלפת מסך, עד 250 שקל הייתי מתקן אותו מעבר לזה לא נראה לי ששווה,
לגבי מצלמה חדשה קודם תקצבי סכום

• הוסף לסימניות
עברו אומנם שבועיים, אבל לטובת הציבור שעוד יגיע לזה בחיפוש או משהו איידע אתכם כי ישנה אפשרות להזמין מסך דרך האינטרנט בקלות ובפשטות מאתרים כמו אמזון וכו'. במיוחד למי שיש דגם פופולארי של CANON וכדו'
צריך פשוט לגגל את דגם המצלמה פלוס המילים LCD screen וכו'
למצלמה הספציפית הזו ראה כאן לדוגמא, ב38 דולר.

ישנם גם אתרים של מדריכים כיצד לבצע את ההחלפה בקלות.
למצלמה שלך לדוגמא תראה כאן: מדריך מפורט ברמות שלא יאומנו.
(יש גם סרטונים ביוטיוב, תגגל)

נ.ב. החתום מעלה מדבר מניסיון אישי של הזמנת LCD מחו"ל, הגיע תוך פחות משבוע...

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה