מצלמה sx710 canon g16

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילה רז;2202776:
לכאורה אין בארץ!
ניסיתי בכמה אתרים ולא מצאתי.
מישהו השיג לי מארה"ב. גם די קשה.

אשמח לשמוע מאיפה בארה"ב?
וכמה עלה?

• הוסף לסימניות
אני קניתי לא מזמן (כחודש) ב- B&H במחיר 499$ (לא כולל מע"מ)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמנמת;2203603:
אשמח לשמוע מאיפה בארה"ב?
וכמה עלה?

יש שם, האמריקאים מכירים את זה, אתר של יד 2 באחריות, המצלמות שם במצב חדש לגמרי ללא שימוש ובמחיר של 300$ אפילו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילה רז;2204179:
יש שם, האמריקאים מכירים את זה, אתר של יד 2 באחריות, המצלמות שם במצב חדש לגמרי ללא שימוש ובמחיר של 300$ אפילו.

יש לך קשור/כתובת?

• הוסף לסימניות
לפני כמה שבועות באלי ביתן הצילום אמרו לי שיכולים להזמין לי את G16
ב2000+

• הוסף לסימניות
לי יש את G16 ומרוצה מאד.
אבל במחיר של 2000+ ממליצה לך כבר להוסיף עוד קצת וללכת על ה-
מצלמה קומפקטית Canon PowerShot G1X Mark ll
שמחירה בזאפ מתחיל מ- 2,490 ₪ עד 4000,
והיא ממש ליגה מעל, חצי מקצועית ועדיין קומפקטית ולא מסורבלת.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chr;2208504:
לי יש את G16 ומרוצה מאד.
אבל במחיר של 2000+ ממליצה לך כבר להוסיף עוד קצת וללכת על ה-
מצלמה קומפקטית Canon PowerShot G1X Mark ll
שמחירה בזאפ מתחיל מ- 2,490 ₪ עד 4000,
והיא ממש ליגה מעל, חצי מקצועית ועדיין קומפקטית ולא מסורבלת.
בהצלחה.

גם אני ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה למצוא היום את הg16?
או שאין לי סיכוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה