דרוש מידע מצלמות יד 2

מצב
הנושא נעול.
אני מחפשת מצלמת קנון G7 או V1 יד 2 יש למשהי למכור לי אני רוצה במצב חדש
או שמשהי יודעת אפה אפשר לקנות את זה בזול תודההה
B&H זה עולה 849 ביחד עם מעמ זה 905 שזה בערך 3000 שקל מכרתי ב3000 חדש שהזמנתי ואם תרצו תזמינו ואוכל להביא לכם מארצות הברית

B&H זה עולה 849 ביחד עם מעמ זה 905 שזה בערך 3000 שקל מכרתי ב3000 חדש שהזמנתי ואם תרצו תזמינו ואוכל להביא לכם מארצות הברית
להזמין דרך הטלפון וגם אם אומרים לכם שאין במלאי להזמין ותוך כמה ימים זה מגיע

כן יאוו אני ממש אשמח תגידי לי מה אני אמורה לעשות בשביל זה
ומה את מביאה לי את זה לישראל?

את תוכלי להזמין לי מצלמה ואני אשלם לך בהעברה או מזומן?
אני רוצה קנון V1
אבל תוך כמה זמן נראה לך שהכל ילך?

נערך לאחרונה ב:
האם זה אתר בטוח?
זה לא אתר מכירות
זה לוח מודעות כמו יד 2 (מרבית המודעות שם "נשאבים" מיד2)
את המודעות מפרסמים אנשים פרטיים.

האתר הרבה יותר נח ומהיר מיד2
אבל שימו לב שהרבה מודעות כבר לא רלוונטיות

אגב, מבלי לפגוע ב @S10 כלל!
את מכירה אותו/ה?

כבדהו וחשדהו.
עד שאת בודקת
האם זה אתר בטוח?
לעניין זה - גם פרוג זה לא "אתר בטוח"
חובה לוודא שאת יודעת למי את משלמת ומה את מקבלת בתמורה.

• כועס
Reactions: S10
האם אפשר לקבל את הטלפון של b&h?
תודה

CUSTOMER SERVICE

800.221.5743​

SALES & EXPERT ADVICE

800.606.6969​

קידומת 1+
את שואלת מה מהפלאפון שלך?
תלוי בחברת התקשורת.
012/013 וכן הלאה...

אגב, מבלי לפגוע ב @S10 כלל!
את מכירה אותו/ה?

כבדהו וחשדהו.
עד שאת בודקת

לעניין זה - גם פרוג זה לא "אתר בטוח"
חובה לוודא שאת יודעת למי את משלמת ומה את מקבלת בתמורה.
אני רואה את התגובה שלך ומרגיש שאני מוכרח להגיב
קודם הדברים נכונים ובכל עסקה שנעשית בין שניים יש סיכון מי יעביר ראשון בעל המוצר או בעל הכסף או אפילו בחנות אדם יכול לקחת מוצר ולגזול אבל לפני שאתה מתבטא ומזהיר ממני תבדוק שוב את ההודעה בסך הכל כתבתי שהיא יכולה להזמין לאן שהיא רוצה ומכיוון שאני טס הרבה הסכמתי לעשות חסד ולקחת את זה ללא רווח או הנאה כספית
באופן כללי כשאתה מעיר מה כדאי לעשות יותר או מה פחות ראוי שזה יהיה באופן כללי ולא פרטי

אני רואה את התגובה שלך ומרגיש שאני מוכרח להגיב
קודם הדברים נכונים ובכל עסקה שנעשית בין שניים יש סיכון מי יעביר ראשון בעל המוצר או בעל הכסף או אפילו בחנות אדם יכול לקחת מוצר ולגזול אבל לפני שאתה מתבטא ומזהיר ממני תבדוק שוב את ההודעה בסך הכל כתבתי שהיא יכולה להזמין לאן שהיא רוצה ומכיוון שאני טס הרבה הסכמתי לעשות חסד ולקחת את זה ללא רווח או הנאה כספית
באופן כללי כשאתה מעיר מה כדאי לעשות יותר או מה פחות ראוי שזה יהיה באופן כללי ולא פרטי
מתנצל, כנראה שהניסוח היה קצת ישיר מידי ולא הסתייגתי כראוי

אבל לפני שאתה מתבטא ומזהיר ממני תבדוק שוב את ההודעה בסך הכל כתבתי שהיא יכולה להזמין לאן שהיא רוצה ומכיוון שאני טס הרבה הסכמתי לעשות חסד ולקחת את זה ללא רווח או הנאה כספית
לא תקפתי אותך, ובכלל לא התייחסתי להודעתך.
והאמת שבכלל לא התכוונתי לדוגמא שהבאת (מי משלם/מעביר ראשון)
התייחסותי הייתה לזה:
הזהרתי "מפניך" כיוון שזה היה פשוט 'דוגמא מהשטח'.

העיקרון מן הסתם הובן וההערה הייתה כללית לגבי כל אדם אלמוני שאתה 'מכיר' מהרשת.

מתנצל שוב אם פגעתי באדם ישר ללא סיבה.

אשמח לדעת אם מישהו הזמין פעם מאתר שנקרא אנרגיה דרייב, יש שם מחירים ממש טובים למצלמות אבל אני לא יודעת אם אמין

אשמח לדעת אם מישהו הזמין פעם מאתר שנקרא אנרגיה דרייב, יש שם מחירים ממש טובים למצלמות אבל אני לא יודעת אם אמין
אכתוב שוב ושוב
יש שם מוכרים מבריטניה ומארצות אחרות שמוכרים במחירים מצחיקים
זו הונאה! המצלמות אף פעם לא מגיעות
נדמה לי שגם @מצליח מאוד הזהיר פעם מפניהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה