מצלמת וידיאו מיני dv

• הוסף לסימניות
אני צריכה לדגום למחשב קלטות מיני dv ונשברה לי המצלמה. בכל החנויות שהתקשרתי אמרו שאין להם היום כזו מצלמה וניתן להשיג רק מצלמות מקצועיות ויקרות. (כמה אלפים).
יש למישהו מושג איפה בכל אופן משיגים מצלמות כאלו? זה ממש דחוף לי!
תודה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

הייתי בדיוק באותו מצב. קניתי מצלמת יש שנייה, היא התגלתה כדי דפוקה. קניתי נוספת ולמזלי גם זאת שהייתה לי מראש תוקנה. אני ממליץ לך לבדוק ביד שנייה. ובמידה והלקוחות עוברים לכרטיסים, לא להשקיע הרבה, אלה רק משהו לתווך הקצר. לא מייצרים יותר מיני dv.

• הוסף לסימניות
ב"ה מצאתי מצלמה ממש מעולה.
תודה.

• הוסף לסימניות
היי,
אחנו בבעיה דומה, איזה דגם קנית? איפה?
נודה לך אם תשתפי אותנו....

• הוסף לסימניות
לפי זה כנראה מחיר הכרטיסים ירדו עד כדי כך שיוזלו למחיר קלטת.

• הוסף לסימניות
יש אחד בת"א שמוכר מצלמות מיני DV מתצוגה, לא משומשות. אני קניתי אצלו מצלמה מעולה. תחפשו אולי את המספר שלו ביד2, הוא נמצא באזור של קצה אבן גבירול. אם אני אמצא את המספר אשלח לכם.

• הוסף לסימניות
מצאתי את המצלמה ביד2. sony touch.
כמעט לא השתמשו בה והיא ממש נראית כחדשה.

• הוסף לסימניות
תוכלי/י בבקשה לארדן את המספר? מאד חשוב לי!

נכתב ע"י אפ;634929:
יש אחד בת"א שמוכר מצלמות מיני DV מתצוגה, לא משומשות. אני קניתי אצלו מצלמה מעולה. תחפשו אולי את המספר שלו ביד2, הוא נמצא באזור של קצה אבן גבירול. אם אני אמצא את המספר אשלח לכם.

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה