נכתב ע"י grafix;1875209:יתכן שהמכסה של הבטריות פגום? אולי נסדק?
אצלי זה כך, המכסה נסדק קצת, ומאז המצלמה מראה לי שהסוללות ריקות.
נכתב ע"י טיגר;1875222:גם לי היה
מצלמה מעולה ויקרה שאחרי שנתיים כל הזמן הראתה שהבטריות ריקות.
חפרתי קצת בנושא והשכלתי שזה בעיה של מצלמות שעובדות על בטריות רגילות (עד לאותו שנייה זה היה רק מעלה).
נכתב ע"י yoffy;1875277:גם לי יש מצלמה שבזמנו (לפני 9 שנים קניתי אותה) היתה מעולה מכל הבחינות, אין דברים כאלה (canon powershot a720 is(
בשנתיים האחרונות היא זוללת בטריות בקצב מסחרר, בטריות של gp נגמרות תוך 10 דקות!!!
התייעצתי ואמרו שזהו, היא ישנה, צריך חדשה.
קניתי אתמול חדשה ( canon powershot SX610HS
וכשאני מקריבה במסך אחרי הצילום לראות את האיכות, היא נראית תמונה מגורענת, ויש בה 20 מ' פיקסל- ככה זה יוצא בהדפסה? נראה פחות טוב בהרבה מהישנה של 8 מ' פיקסל.
אשמח מאוד לשמוע חוו"ד מקצועית אם כדאי להחליף מצלמה לדגם אחר?!
נכתב ע"י הגלים;1875204:וואו. כבר שנים לא נתקלתי בעיה הזו.
לפני 5-6 שנים זו היתה תופעה נפוצה מאוד והופיה בפורומים אחת לכמה שבועות.
לפעמים החלפת סוללת התאריך הועילה. לא תמיד.
עוזר חלקית מאד.נכתב ע"י Sigalit;1875368:זכור לי בעיה כזו, הפתרון היה בטריות של חברה טובה לא נטענות!
הנטענות עשו בעיות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים