דרוש מידע מצלמת קנון 730/740

מצב
הנושא נעול.
עדיין מייצרים אותה ספציפית
אז למה המחיר כזה הזוי??
שתביני שאני קניתי אותה לפני 3 שנים בערך ב1,800 ש''ח וגם אז עשיתי חושבים אם היא שווה את זה...
ועד לפני חצי שנה בערך עדיין היה אפשר להשיג אותה במחיר הזה בארה''ב.
אצלי זה היה מכיוון שיש גם אחריות ל3 שנים ששילמנו עליה 500 ש"ח נוספים , אחריות על כל דבר כולל שבר , בלאי, נזקי מים וכו'
(שהבנתי מכמה מוכרים יד 2 שזה הבעיה העיקרית שאפשר להתקל בה)

ז"א המוצר החנות הכי זולה שראיתי עולה 3900 ש"ח

בכל אופן, כבר לא רלוונטי ב"ה.

בהצלחה.
וואוו השקעת!
שמחה שב''ה לא הפסדת את הכסף הזה בסופו של דבר.

מאחלת לכן באמת בהצלחה!
אבל לא הבנתי מה הרעיון למכור במחיר של החנות,
למה שבנ''א יקנה ממישהו פרטי באותו מחיר??
המחיר של המצלמה הזו זה רק בגלל שהפסיקו לייצר אותה לא שהיא השתבחה עם השנים.
אני מפרסמת את זה בשביל חברה שקנתה והתחרטה, ולא יכולה להחזיר כבר,
ולכן מוכנה למכור את המצלמה בהנחה.
ציינתי שלא הייתה בשימוש כלל.

הדגם 700 או 710 הרבה פחות תקלות ושומר על החדות יותר שנים בדרך כלל
לגבי התקלות בדגמים 730 או 740 הדגם 740 מגיע הרבה יותר לתיקונים אולי בגלל שהוא הרבה יותר נפוץ
ל740 יש יותר נקודות תורפה ה3 הבולטים יותר זה מסך שחור שאז צריך להחליף את הקבל מסך במחיר של כ150 שקל.

הנקודות תורפה השני זה כרטיס נעול או שגיאת כרטיס ושם המחיר עד 300 שקל תלוי בסוג הטיפול,
יש טיפול של מתיחת המנגנון זיהוי של של כרטיס נעול שאמור לעלות עד 150 שקל וזה תיקון פחות מומלץ בגלל שלפעמים הבעיה חוזרת על עצמה שוב.
ויש טיפול,כרטיס נעול שזה עד 250 שקל ואז הבעיה לא אמור לחזור.
ויש את הבעיה של שגיאת כרטיס שזה ברוב המקרים מגיע לעד 300 שקל החלפת בית כרטיס לחדש
אחד הגורמים לבעיות בבית כרטיס זה המתאם של הכרטיס מיקרו, ולכן אני ממליץ שישתמשו בכרטיס SD במקשה אחד ולא להשתמש בכרטיס מיקרו SD עם מתאם.
בנוסף כרטיס שהפלסטיק שלו מתחיל להיפתח ולהישבר לא להשתמש בו יותר במצלמה ,פשוט לקנות חדש
נקודת התורפה ה3 זה ירידת חדות שבדרך כלל נובע מנפילות מכות וזעזועים של המצלמה גם בתוך הנרתיק,
מי ששומר טוב על המצלמה זה כמעט לא קורה,
הטיפול,זה בין 120 ל550 שקל משתנה לפי סוג הטיפול או האם יש שבר בחוליות של העדשה או קרע בחוטים/קבלים בתוך העדשה או האם הבעיה בחיישן , רוב המקרים הטיפול במחיר הזול יותר.

כל המחירים הם לטכנאי לא יקר, רוב הטכנאים המחיר קצת יותר, ויש מעבדות שהמחיר יקר ולא אמין כמו במקרה שציטטו כאן לפני כ2 הודעות.
על אף כל הנקודות תורפה רוב מוחץ של מי שיש לו דגם 740 לא מגיע לתיקון המצלמה בכלל
חשוב לציין את זה שאת הדגמים 700 ,710, 720, 730, לא ניתן לקנות אותם חדש.
דגם 740 עדיין ניתן לקנות אותו חדש
נשמע שאתה מבין...
כפי שציינת..
יש לי 740 והמסך שחור איפה אני מחליף את הקבל ב150 ש"ח?
תודה רבה רבה!!!

היי
אני מחפשת לקנות מצלמה מהסדרה הזו,
בעדיפות כמובן לחדשה עד 2,600 ש''ח גג,

בנוסף-
אשמח לשמוע את חו''ד על המצלמה החדשה של קנון,
הבנתי שהם הוציאו דיגטלית חדשה..(עולה ממש יקר סביבות ה5.5K).
לא שאני הולכת לקנות אותה במחיר הזה אבל סתם מעניין אותי לשמוע מה מיוחד בה ומה הם חידשו שאין באחרות.

מתעניין לדעת (דווקא מהצד של המוכר),
איך מציעים כאן (לא רק באשכול הזה) מצלמות במחיר יקר יותר מהחנויות בכמה מאות שקלים (כמו למשל SX740).
מה ההיגיון שמישהו יקנה?
באמת מבקש להבין

אשמח להבין. אם הקונה הפוטנציאלי רואה שיש בזאפ ב-2960 והלאה, למה שיקנה במחיר כזה?
כי משום מה בזאפ כל המחירים הנמוכים תקועים בחנויות נידחות בלי אפשרות משלוח...
למרות שלפעמים כן יש שם חנויות נגישות עם מחירים נמוכים, המחיר הנמוך ביותר לעולם לא יהיה נגיש...
(אלא אם כן מאוד מתחשק לכם לנסוע עד אילת לחנות שפתוחה יום אחד בשבוע בין השעות 11 ל11 וחצי;))

אשמח להבין. אם הקונה הפוטנציאלי רואה שיש בזאפ ב-2960 והלאה, למה שיקנה במחיר כזה?
לפעמי אין כח לחכות עד שהמשלוח מגיע.
ולפעמים מגלים אחרי זה שהמצלמה בכלל מחודשת ...
ולכן אנשים מעדיפים לשלם ולקבל תוך יום יומיים מצלמה חדשה על אף שהמחיר יותר יקר.

זה שזה מופיע בזאפ במחיר יותר זול זה לא אומר שיש להם את זה במלאי
הרבה מאוד מקרים המוכרים בכוונה משאירים באתר מחיר לא הגיוני כדי שתתקשרו או תבצעו הזמנה ואז יצרו איתכם קשר להגיד שאין את זה במלאי ואם תרצו להחליף לדגם אחר וככה הם דוחפים מוצרים לאנשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....