מצלמת קנון g11

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות מצלמה לצילום ביתי.
אני אוהבת לצלם ולכן מחפשת תוצר טוב.
האם המצלמה הזו תענה על דרישותיי?
ובאיזה מחיר אפשר למצוא אותה?

• הוסף לסימניות
לי יש את המצלמה הזו והיא אכן מעולה לצילום ביתי. אבל קשה לי להאמין שתמצאי אותה חדשה, היא ממש ישנה, יש לי אותה כבר חמש שנים!

יש את הדגם האחרון מהסדרה - G16, שגם אותו קשה מאד למצוא.
ו

• הוסף לסימניות
הדגמים האלו יותר מומלצים מהsx710?

• הוסף לסימניות
איזה חנות אמינה וטובה יש באזור ירושלים?

• הוסף לסימניות
בהחלט יותר מומלצים!!הם ברמה יותר גבוהה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavig;2289762:
בהחלט יותר מומלצים!!הם ברמה יותר גבוהה

האם עדיף לי את g11 יד שניה מאשר רת ה sx 710 יד ראאשונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמנמת;2289789:
האם עדיף לי את g11 יד שניה מאשר רת ה sx 710 יד ראאשונה?

אם את מעונינת באיכות תמונה טובה יותר. אז כן.

• הוסף לסימניות
כמה הן עולים הg? ואיזה מהם הכי טוב?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאת ה-G16 כבר אי אפשר להשיג.
יש דגם חדש של - G (אני לא זוכרת את המספר שלו) בערך ב-2000
אני קניתי את ה-G16 בקנדה. שם עלה לי 1200

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סביון;2289911:
נראה לי שאת ה-G16 כבר אי אפשר להשיג.
יש דגם חדש של - G (אני לא זוכרת את המספר שלו) בערך ב-2000
אני קניתי את ה-G16 בקנדה. שם עלה לי 1200

יש את הG7X והG9X. עם חיישן גדול מהG16.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה