מצלמת קנון SX120 IS - הכוונה לפני רכישה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;436631:
אני לא רוצה להיכנס לויכוח בנושא...תעשה מה בא לך

רק שני דברים
1. אני מדבר מניסיון בעיקר על ציוד מקצועי (DSLR, עדשות...)
2. שיקול חשוב בהוספת אחריות זה המחיר שלו יחסית למחיר המצלמה

למה מטעה?
כפי שהסבירו לך כמה פעמים, לא ידוע על זיופים של מצלמות!

[שים לב שאני מדבר רק על מצלמות
כן ידוע על זיופים בתחומים אחרים, כגון כרטיסי זיכרון מזויפים של סאן-דיסק.
ציוד הקפי כזה הרבה יותר קל לזייף ממצלמה]

טוב, לא נתווכח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;434846:
את ה-sx20 מוכרים בcamera ב-1300 ש"ח
אם תרצי לעשות השוואת מחירים

אתה יודע כתובת מדויקת של החנות?

• הוסף לסימניות
אני מנותבת וחסומה - בכל אופן תודה,

יש מישהו שיודע על הסניפים שלהם בירושלים?

• הוסף לסימניות
אגב אני רואה שבסידרה של הG בקנון יקרה פי 2
מישהו יודע במה הן יותר טובות
הזום הענק פחות משמעותי לי כרגע
אני רוצה מצלמה שתיתן לי תוצאות יפות בצילומי ילדים עם עומק שדה רדוד כמה שיותר
אפילו למי שמצלם במצב אוטומט
וכמובן שיהיה בה את האופציה של הוידאו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזון;438412:
אני מנותבת וחסומה - בכל אופן תודה,

יש מישהו שיודע על הסניפים שלהם בירושלים?
יש בהר חוצבים ומרכז כלל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;438439:
אני רוצה מצלמה שתיתן לי תוצאות יפות בצילומי ילדים עם עומק שדה רדוד כמה שיותר

אז עדיף מצלמת DSLR כלשהי עם עדשת פריים מהירה.
ניתן לקנות סט כזה גם ב1000 ש"ח.

אם בכל זאת מצלמה קומפקטית אז רצוי אחת עם טווח זום גדול יותר, שאז יש לך אורכי מוקד גדולים יותר.

• הוסף לסימניות
ב1000 ש"ח? כיצד?
אני מבינה שזה ללא וידאו

לפי דבריך עדיף הSX20 עם זום של 20
מהG10 שיש לה זום 10
למרות שהG10 יקרה יותר ויתכן אף טובה יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;436587:
א.תראה, גם לי יש נסיון בתחום, ואף פעם לא ממשתי את האחריות. (במצלמות של קנון!), ולדעתי, גם אם משהו נהרס באופן פתאומי בלי שום סיבה, עדיף לשלם על תיקון באופן חד פעמי, ולא להוסיף 500 ש"ח על אחריות בקניה של המוצר.(כמובן כל אחד וכמות התיקונים שמזדמנת לו, יש כאלה שישתלם להם אחריות)

ב.ועדיין לא הבנתי למה אתה חושב שזה להטעות, אם אני ממליצה לבנאדם לבדוק שהמשווק נותן גם אחריות על המוצר שהוא מוכר, לדעתי זה הכלל הראשון בקניה בשוק האלקטרוניקה.
אני אישית-לא אשלם על אחריות, ובאותה מידה לא אסתכל על מוצר שהמשווק שלו לא מציע לי אחריות עליו.
אחריות זה לא רק התיקון,
סיפר לי צלם מקצועי ביותר, שהוא קונה רק דרך קרט, ושפעם אחת (או יותר?), נשברה לו המראה של המצלמה, אז בנוסף לתיקון, הוא קיבל מצלמה חילופית מאותו דגם, ושלולא זאת, הוא היה מפסיד הזמנה.

ו..
לא נראה לי שיש זיופים במצלמות,
חברות בלתי מוכרות, כן.
זיופים, לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;438457:
ב1000 ש"ח? כיצד?
אני מבינה שזה ללא וידאו

לפי דבריך עדיף הSX20 עם זום של 20
מהG10 שיש לה זום 10
למרות שהG10 יקרה יותר ויתכן אף טובה יותר?

350D+50 1.8 לדוגמא.
אולי אפילו 400D

החיישן של הG10 טוב יותר (והזום כמדומני *6 ולא *10)אך על מנת ליצור עומק שדה רדוד את צריכה אורך מוקד יחסית גדול, לכן כנראה שבSX20 זה יראה טוב יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה