מצלמת קנון

• הוסף לסימניות
מצ"ב עבודתי להיום, מה דעתכם בנדון.

קבצים מצורפים

• camera canon s.jpg
    KB 706.8 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
מקסים!!!!
להוסיף קצת יותר ברק, אחרת זה נראה
כאלו שכל המצלמה מגומי.
(עדשות מסויימות של סיגמה נראות ככה)
וגם בשביל הקטע, תאירי את המסך באור ירקרק.

• הוסף לסימניות
הייתי מצפה שהכותרת תהיה: וזאת המצלמה שאיתה אצלם את הוילה העתידית של ריקי רכניצר. :)

ריקי, יש לך עבודות ממש יפות!
העבודה כאן כוללת מידול או עבודה על חומרים?
א"כ היה מעניין גם לראות את התצוגת רשת של המצלמה.

מצטרפת להערות של גולן.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד!
מצטרף לגולן בנוגע לחוסר הברק, הייתי מתאמץ עוד קצת ומוסיף dirt ושאר ירקות...

• הוסף לסימניות
עבודת מידול מעולה
יש לשפר טקסטור וחומרים

בכללי העבודות שלך יפות

• הוסף לסימניות
יוצא מן הכלל.

אני מצטרף להערות שנאמרו כאן לגבי הוספת מעט ברק. כמו כן לשאלה האם העבודה כללה מידול והאם ניתן להעלות תצוגת wireframe..

• הוסף לסימניות
מה? זה לא אמיתי??? בנית את זה לבד??? הזוי..

• הוסף לסימניות
מדהים.

תגלי לי בסוד כמה זמן הקדשת לזה...

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
חסר בכותרת
המצלמה העתידית של ריקי רכניצר (בוילה החדשה תובב"א...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה