עזרה מצנח לחתונה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מצנח טול, בבני ברק
מכירים אולי מישהי שמשכירה את זה?

• הוסף לסימניות
מה את מתכוונת טול
מכירה מישהי שיש לה מצנח מבד ומעל קומות כאלה מטול
אולי יתאים לך
טל:0527618319

• הוסף לסימניות
הייתי עוזרת לך בכיף אבל אני מירושלים..
כעיקרון אם מעניין אותך אני קניתי בד והלכתי למישהי שתפרה לי הכל...יצא מושלם!
אבל זה עסק של 500 ש"ח פחות או יותר...

• הוסף לסימניות
לשכור ממך זה 500 ש"ח פחות או יותר?
לא, לעשות מצנח-זה סיפור של 500 ש"ח, הבדים עצמם יקרים (וגם ארוכים) ועוד תפירה אצל תופרת....
לי יש מצנח של גמח, מהממם, גדול אבל שוב אני מירושלים... לא יודעת אם יעזור לך..

• הוסף לסימניות
תגידו יש מקום שאפשר לקנות את זה מוכן ????
ממה שאני ביררתי בזמנו אין דבר כזה...
מה שכן שאפשר לעשות, כמו שפירטתי בהודעה כאן למעלה..
אם צריך עוד עזרה אפשר בכיף לפנות אלי...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הייתי עוזרת לך בכיף אבל אני מירושלים..
כעיקרון אם מעניין אותך אני קניתי בד והלכתי למישהי שתפרה לי הכל...יצא מושלם!
אבל זה עסק של 500 ש"ח פחות או יותר...
היי , יש מישהי שמכירה תופרת שיודעת לתפור מצנח?
גיסתי מעוניינת לפתוח גמ"ח לכלות
אשמח להצעות של תופרות המתמחות בתפירת מצנחים והכנת קשתות
ניתן להגיב גם במייל rachelijan795 (שטרודל ג'ימייל)
תודה רבה
❤️

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה