דרוש מידע מצנן אוויר

• הוסף לסימניות
לאחר שנים שאני סובל מחום בסוכה, ולאחר שקניתי מזגן נייד ש(כמעט ו)לא עזר כלום, שאלתי מומחים לעניין והמליצו לי לקנות מצנן אויר.
אם יש למישהו מצנן ויש לו המלצות/דיס, אשמח שיעדכן.
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
לאחר שנים שאני סובל מחום בסוכה, ולאחר שקניתי מזגן נייד ש(כמעט ו)לא עזר כלום, שאלתי מומחים לעניין והמליצו לי לקנות מצנן אויר.
בתודה מראש
אשריך!!!!
30 יום קודם לחג....

• הוסף לסימניות
אצלנו במשפחה ניסו ואמרו שזה לא משהו......

אבל אני חושב שזה תלוי באיזור המגורים כלומר מקום שחם שם מאוד יתכן שבאמת לא יעמוד בציפיה וכן להיפך.
ב ה צ ל ח ה
וחג שמח לכם ולכל ישראל!
:D:D:D:D:D

• הוסף לסימניות
אבל אני חושב שזה תלוי באיזור המגורים כלומר מקום שחם שם מאוד יתכן שבאמת לא יעמוד בציפיה וכן להיפך.
ההגדרה הנכונה היא לא עם המקום שם מאד חם אלא עם המקום שם מאד לח,
כי בעצם מצנן אוויר מקרר את הטפרטורות כמו מזגן (בתנאי שהמים שם מספיק קרים)
החיסרון שלו שהוא גם מוסיף לחות,
לכן במקומות גבוהים כמו ירושלים שחם ויבש זה יוכל מאד לעזור בתקופות שאין בכלל לחות
אבל בבני ברק זה כנראה לא יעזור.....

• הוסף לסימניות
בתודה מראש
אם מזגן לא עזר למה שמצנן יעזור?

• הוסף לסימניות
בכדי שמצנן יעזור הוא צריך להיות גדול ועוצמתי במיוחד (יקר מאד, ומרעיש, כמו שמצוי בגני אירועים וכדומה)- אם זה קטן של כמה מאות שקלים- זה לא מקרר את הסוכה, אלא כמו מאוורר איכותי (בערך כמו מאוורר טורבו אולי קצת פחות),

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לנו יש את המזגן הענק הזה כמו של האבלים (עד כמה שזכור לי, צריכים למלא מים).

• הוסף לסימניות
הפתרון האמיתי הוא מזגן עוצמתי.
לי יש מזגן מרכזי 4 כ"ס נמצא על עגלה מחובר כל הזמן, בסוכות צריך רק לחבר שרשורים לסוכה, ולהעמיד את העגלה במקום שתהיה יניקה של אויר חוזר.
השקעתי פעם אחת קניתי מזגן חדשששש ולא כל מיני מזגנים שמאטע'ס מפירוק וכדומה.
איכות חיים אמיתית.
תשבו כעין תדורו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה