דרוש מידע מצעים מתקמטים בכביסה

• הוסף לסימניות
קניתי מצעים יקרים (700 שח) מאה אחוז כותנה,
אחרי כביסה אחת ב 30 מעלות וסחיטה עדינה
המצעים יצאו מקומטים ברמה שאי אפשר להשתמש בהם ללא גיהוץ
האם זה תקין?
אני לא אחת שנוהגת לגהץ מצעים, אך כאן ממש אין ברירה
האם יש טעם לפנות לחנות? ידועה ומוכרת....

• הוסף לסימניות
יבשת במייבש?
כהה זה כותנה..
אם את רוצה ישר אז צריך לתלות ולמתוח

• הוסף לסימניות
יבשתי על חבל
מצעים בהירים - צבע לבן
תליתי ומתחתי
עדין מקומט מאדדד

• הוסף לסימניות
מצעים 100% כותנה יקרים לא אמורים להתקמט! במיוחד שכיבסת עדין..
אני קניתי לילדים משהו מאד פשוט ולקחת בחשבון שהם קמיטים כי זה 100% כותנה..
אבל בחברות טובות זה לא אמור לקרות
אני הייתי הולכת לחנות..

• הוסף לסימניות
לי אמרו פעם על מצעים מסוימים שבהתחלה הם מתקמטים בכביסה ובהמשך לא.

• הוסף לסימניות
זה לא צריך לקרות. מניסיון עם כמה חברות. (מכבסת ב40 מעלות סחיטה של 600) אבל תנסי להכניס את המצעים מקופלים לכביסה (בפעם הבאה לאחר שעברו גיהוץ) ותראי אם עדיין זה יוצא מקומט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה