דרוש מידע מקדחה מאלי אקספרס

• הוסף לסימניות
יש מישהו שהזמין משם מקדחה טובה ונהנה ממנה?
אשמח לקישור
המלצות מניסיון הלבד!

• הוסף לסימניות
צריך לשים לב טוב טוב למה שכתוב, אחיין שלי הזמין לפני חודש דיסק חשמלי, וקיבל תמונה של דיסק, אחרי זה ראינו באותיות בקטן למטה שכתוב שמקבלים תמונה אבל למעלה במודעה לא היה כתוב והלך הכסף

• הוסף לסימניות
אם מדובר במקדחה פשוטה לשימוש ביתי אין סיבה להזמין שם העלות בארץ היא פחות מ200 וגם אם בעליאקספרס זה יהיה זול ב40 שקל חבל שלא יהיה אחריות, וגם האיכות תהיה ירודה למקדחה שאני מאוד ממליץ ומאוד זולה אפשר לחפש בזאפ

‏מקדחה Worx WX317

, ואם מדובר במקדחה מקצועית כלומר פטישון אז שוב לא נטען יוצא בארץ הרבה יותר זול נטען אפשר להשיג שם במחירים מצחיקים, יש לי נסיון באחד קצת יותר יקר ואמין כ750 שח שבארץ עולה 1500 אם זה רלוונטי תכתוב ואני ינסה לחפש קישור.
יש עוד כלי שזה מברגה רוטטת הוא נראה כמו מברגה אבל יש לו מצב קידוח לבטון אפשר ליקדוח איתו בלוקים אבל לא מעבר לזה, בארץ חברות אמינות המחירים מאוד גבוהים 1200 אפשר להזמין בגרושים, אבל לא התנסתי בהם מעולם מנסיון עם כמה מברגות סיניות הם בסדר גמור ומחזיקות מעמד אם כי ברגע שיש מצב רטיטה יש הרבה יותר סיכוי לתקלות לא יודע אם להמליץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

היי @פנינה ריימונד @נתוש 1212 @Quickמרקט.
אנחנו עוברים לדירת שכירות נחמדה אך קצת מוזנחת.. :(
ואני רוצה לאבזר אותה הכי יפה במינימום מחיר ובלי חורים בקיר (חורים של פטיש ומסמר כן, לא של מקדחה..) או הדבקות..
ולכן אשמח לקישורים מאלי אקספרס ל:
אבזור חדר אמבטיה - בגווני חום לבן, (אולי יש להשיג ארון לאמבטיה ללא צורך בהתקנה מיוחדת, אולי מתחת לכיור?)
קישוטים לחדרים ומדפים יפים.
קישוט לקיר בכניסה לבית , לא בסגנון של תמונת נוף וכדומה, אלא משהו יותר 'מודרני'
אביזרים שמשרים אוירה של אור ורוחב לבית..
וכמובן אם יש עוד דברים שלא אמרתי, אז אני אשמח ממש!!!!
תודה רבה!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה