דרוש מידע מקדמיה - לאה קליין

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מעוניינת לשמוע על הקורס הדיגיטלי של מקדמיה - אם מומלץ או לא,
אשמח לשמוע מכאלה שרכשו את הקורס.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה - החומר מוסבר ממש טוב והיא זמינה בשבילך לשאלות

• הוסף לסימניות
האמת שלא,
למדתי בקמפוס הקולינרי לפני 4 שנים קורס ארוך
ועכשיו רכשתי את הקורס שלה מוסיף המון דברים וגם נשאר אצלך

• הוסף לסימניות
מה שלא מובן לך היא זמינה להסבר, והקורס שלה מקיף מאאד

• הוסף לסימניות
מצתרפת לשאלה. אני מחפשת משהו ברמה גבוהה מאוד.
אבל לא פירוליטה שהעלות שלו יקרה מידי כרגע...
האם יוצאים מהקורס של מקדמיה- לאה קליין ברמה של מתכונאית?

• הוסף לסימניות
אני קניתי תקורס שלה, וזה מדהים!!
מלא ידע, מלא חומר, ובהחלט מקצועי ממש...

• הוסף לסימניות
אני קניתי תקורס שלה, וזה מדהים!!
מלא ידע, מלא חומר, ובהחלט מקצועי ממש...

• הוסף לסימניות
אני למדתי את הקורס הראשון שלה וממש מרוצה, היהא זמינה לשאלות ולייעוץ גם אחרי הרבה זמן ותמיד עונה בשמחה ועם הרבה הסברים
עכשיו התחלתי את הקורס הבא.
עושה את זה כתחביב אבל אני רואה שהרבה עושות את זה וממש לוקחות למקצוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה