מקום בכונן משתנה בכמה גיגה בדקות ספורות

• הוסף לסימניות
נכון,
אך כשאני מנסה לעשות 'דחוס' באאוטלוק הוא עומד שעות בלי לעשות כלום... עד שסוגרת אותו. הוא לא דוחס ולא זז, יתכן ופה הבעיה?

• הוסף לסימניות
אתה מדבר על תיקית temp ?
כן. יש תכנות שצריכות את הקבצי TEMP, קשה לדעת מה כן למחוק ומה לא.

הכלי של חלונות, מנקה דיסק DISK CLEANUP, הוא טוב מאד, הוא יכול לפמעים לפנות הרבה הרבה מקום, אם בוחרים גם קבצי מערכת. והוא לא עושה בלעגנים, לפי הנסיון שלי.

יש עוד כלי, PatchCleaner, והוא יכול לפנות לפעמים 10 גיגה או יותר.

• הוסף לסימניות
אם אאוטלוק מחובר לגימייל וכדומה, אפשר להגדיר אותו שהוא יוריד רק כמה חודשים של מיילים. אז הוא ינקה את עצמו.

• הוסף לסימניות
כל העצות שנתנו פה לא נראה לי מסבירות איך פעם בכמה דקות נוספים כמה גיגה ושוב נעלמים.
ההסבר היחיד הריאלי לכאורה זה וירוס

• הוסף לסימניות
כל העצות שנתנו פה לא נראה לי מסבירות איך פעם בכמה דקות נוספים כמה גיגה ושוב נעלמים.
ההסבר היחיד הריאלי לכאורה זה וירוס
היום אין וירוסים כאלה. לא מרוויחים מזה כסף. לפני 20 שנה, היו וירוסים כאלה.

• הוסף לסימניות
כן. יש תכנות שצריכות את הקבצי TEMP,
עד כמה שידוע לי
כל התוכנות מנקות\מוחקות לגמרי את תיקית temp
כל תוכנה שצריכה את מה שהתקינה\העתיקה לתיקיה הזאת יודעת לשים\להתקין\להעתיק מחדש לשם

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי
כל התוכנות מנקות\מוחקות לגמרי את תיקית temp
כל תוכנה שצריכה את מה שהתקינה\העתיקה לתיקיה הזאת יודעת לשים\להתקין\להעתיק מחדש לשם
פעם טרחתי לאתר ולמחוק קבצי TEMP, מצאתי בהרבה מקומות, ואחר כך הצטערתי על המחיקות. אולי היה אצלי משהו חריג במחשב, לא יודע, אבל אני כבר לא עושה את זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה