מידע שימושי מקום לשהות בברוקלין

• הוסף לסימניות
אפשר להשיג בairbnb איפה שרוצים ובזול..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;2436148:
לא חסרה ספרה 1 בהתחלה?
כל המספרים שקיבלתי עד כה התחילו ב-1718

1 זה הקידומת של ארה"ב
כמו כאן בארץ זה 972 ואז המספר שלך....
......972-5041

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
משהו היה שם? יודע לתת פרטים?
מה המחיר? מה זה כולל? וכו'

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב,
דחוף לנו ממש!
מישהו יכול לכתוב כאן את המייל שלהם? אני שולחת מייל וזה מחזיר שאין קשר עם השרת, משו כזה...
נשמח לכל מידע שהוא כמה שיותר מהר, תודה

• הוסף לסימניות
הייי
יש מישהי שאולי מכירה בארהב איזור ברוקלין , פלטבוש , בורו פארק דירות הכנסת אורחים לבחורות ?! או למשפחות? או אפילו ביסמנטים , דירות להזכרה באיזור חרדי כמובן... ובטוח

• הוסף לסימניות
משהו יודע על ביסמנט/דירה לזוג בבורו פארק-ברוקלין באזור חרדי עם חנויות,
דחוףףף למחר!!!
תודה

• הוסף לסימניות
את יכולה ליצור איתי קשר לכתובת מייל שלי
יש לי כמה אנשים

• הוסף לסימניות
לא ניתן לפרסם מיל
תכתבי במקום @, #

• הוסף לסימניות
יש אתר DIRALEADS.COM עם דירות להשכרה באיזורים חרדים

• הוסף לסימניות
נסו כאן: 718-68541633
לא יודעת לגבי מחיר. המארחים שילמו
מקום מאוד יפה יוקרתי נוח ונעים
תעדכנו אם אתם לא מצליחם ליצור קשר
אנסה לברר

• הוסף לסימניות
זה המספר של הבן בארץ
מחקתי מקווה שרשמתם לעצמכם

• הוסף לסימניות
הכתובת מייל שלי זה
SHIROOSH2244 ואז שטרוגל ג'ימייל נקודה קומ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה