מקום - קמפוס לשבת לכ-50/60 איש

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עדיפות לאזור המרכז
אשמח לכל מידע

אם אפשר מספרי טלפון והמלצות.

תודה מראש!

אגב- אני אחרי חיפוש ולא מצאתי את מבוקשתי,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האמת;1440493:

באחת השבתות הקרובות

אשמח לעוד מידע!
תודה

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1440970:

תתקשרו למס' טלפון שששלחתי קישור
יש לו רעיונות(נראה לי,תשאלו אותו)

• הוסף לסימניות
קוממיות מענין אתכם ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1441106:
קוממיות מענין אתכם ?

כן, השאלה אם יש שם כאלה שלוקחים פחות מ100 ש"ח למיטה???:confused:

• הוסף לסימניות
תנסי באולפנת צפירה בצפריה
אם רלונטי אני אחפש את המספר
אנחנו עשינו שם שבת ל-80 איש, אבל זה בלי אוכל.
אנחנו הבאנו קיטרינג מוצלח מאוד וזיל הזול!

• הוסף לסימניות
יש באשדוד. מענין אותכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמאשל2;1441341:
תנסי באולפנת צפירה בצפריה
אם רלונטי אני אחפש את המספר
אנחנו עשינו שם שבת ל-80 איש, אבל זה בלי אוכל.
אנחנו הבאנו קיטרינג מוצלח מאוד וזיל הזול!

אפשר את המספר טלפון?
מחפשים בעיקרון בלי אוכל.
תודה

ולגבי אשדוד- לא רלוונטי.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה