כללי מקומון

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה לדעת סדר גודל תמחור למקומון כשאת הגריד יש כבר והכל מוכן רק להכניס כתבות ולהכין מודעות. ס"ה יוצא 32 עמודים.
לפני כמה שנים עשיתי את זה ב-1000 לגליון וזה היה לא משתלם.
כעת הם רוצים שאחזור אבל לא יודעת כמה לקחת.
כלומר הייתי רוצה פי 5... אבל האם יש משהו נורמלי? יש לציין שזה מכיל לוח מורכב ממודעות קטנטנות.
ואני עובדת זריז מאד ב"ה העיכוב הוא בד"כ למצוא תמונות מתאימות.

• הוסף לסימניות
למה לא לפי שעה?
זה מה שמקובל במקומונים

• הוסף לסימניות
בגלל שזה מהבית ושעות לא שעות הם מתעקשים על גלובלי.

• הוסף לסימניות
הם רוצים גלובלי 4000 ש"ח גם כעת? (אני עושה חשבון לפי 1000 לגליון, כמו שכתבת)

• הוסף לסימניות
זה פעם בשבועיים כך שזה 2000 לחודש.
הם רצו ככה אבל אין סיכוי שאני ממשיכה במחיר הזה.
השאלה אם מישהו כאן עשה כזה דבר ויכול לתת הערכה בערך אם 2000 זה מקובל או הרבה או מחיר אחר.

הכתבות אני מעצבת וכל הטקסטים עלי הדברים היחידים שמגיעים מוכנים זה בערך 20 אחוז מהפרסומות.

• הוסף לסימניות
אם הייתי יודעת זה היה טוב! כל פעם כמות שעות שונה חוץ מזה שעכשיו אני יותר מנוסה וזה יותר ירוץ.. וגם הגדלתי את מאגר התמונות שלי כך שאבלה פחות זמן בחיפושים אחר תמונות...

• הוסף לסימניות
2000 נשמע לי פראיירי קצת...

אם כי, הסתייגות - נניח ומדובר על עשר-חמש עשרה שעות עבודה על כל גליון, זה יוצא 60-100 ש"ח לשעה, וזה סביר בהחלט. אבל אינני יודעת כמה שעות זה לוקח.

• הוסף לסימניות
זה מינימום 24-48 ש' זה הממוצע לפעמים יותר והכי פחות שהיה לי זה 24 ש'

• הוסף לסימניות
פה את כבר צריכה להחליט לעצמך כמה את שווה.

אם גליון אחד ששווה ל- 48 שעות עבודה, מזכה אותך ב- 20 ש"ח לשעה (ווואווווו!!!! :):)) - מתאים לך, לכי על זה..

בהצלחה בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
מאד עזרת לי להתמקד! זה באמת לקוח שתמיד סוחט אותי למחירי רצפה ונמאס לי.... אבל גם 2000 אני לא בטוחה... נראה לי שאוותר על זה אם לא יסכים לשלם יותר :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה