עזרה מקומונים בבית שמש

• הוסף לסימניות
שלום,
האם יש למישהו מידע לגבי מקומונים בבית שמש?
מחפשת בעיקר מקומונים שיש אפשרות לקבל במייל אבל לא רק.
יעזור לי מאד,
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפרסמון
בענינים
לעניין/מידע לכל
מידע ברמה
זריחה
דלת פלוס
קדימה

• הוסף לסימניות
מוזמנים להצטרף לרשימת תפוצה שלנו :)
מעל 13,000 כתובות מייל.
וחדש מהשבוע - בין כל המנויים שפותחים ונהנים
יש הגרלה על 400 שח מזומן כל שבוע.

להצטרפות לרשימה תפוצה, שלחו לנו מייל עם המילים "עיתון דיגיטלי"
וכבר בשבוע הקרוב העיתון ישלח אליכם למייל.

info:)b6450358.co.il‏​

העיתון מחולק ב13,000 עותקים בתיבות הדואר , מידי שבוע (שהולכים וגדלים עם קצב האכלוס)
+ התפוצה הדיגטלית הכי רחבה בעיר.
השנה חגגנו 10 שנים של הצלחה ב"ה!

• הוסף לסימניות
מוזמנים להצטרף לרשימת תפוצה שלנו :)
מעל 13,000 כתובות מייל.
וחדש מהשבוע - בין כל המנויים שפותחים ונהנים
יש הגרלה על 400 שח מזומן כל שבוע.

להצטרפות לרשימה תפוצה, שלחו לנו מייל עם המילים "עיתון דיגיטלי"
וכבר בשבוע הקרוב העיתון ישלח אליכם למייל.

info:)b6450358.co.il‏​

העיתון מחולק ב13,000 עותקים בתיבות הדואר , מידי שבוע (שהולכים וגדלים עם קצב האכלוס)
+ התפוצה הדיגטלית הכי רחבה בעיר.
השנה חגגנו 10 שנים של הצלחה ב"ה!
אני תושב בית שמש
מעניין
אני לא מכיר עיתון כזה בכלל

• הוסף לסימניות
אני תושב בית שמש
מעניין
אני לא מכיר עיתון כזה בכלל
זה האזורי חלוקה שלנו: -
רמה ה' | רמה ד' 1, רמה ד'2, רמה ד'3 , רמה ד'4 | רמה ג'1 | רמה ג'2
רמה א': מ'3 , מע"ר (רובע העסקים) רמת אברהם

• הוסף לסימניות
יש למישהו את המיילים או מספרים של המרקומונים המזכרים למעלה? ואשמח לקבל עוד מקומונים אם יש בשאר רחבי הארץ , תודה
[לא לשים שטרודל שלא ימחוק את המייל ]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה