דרוש מידע מקומות לפגישות באזור המרכז מקום פתוח

• הוסף לסימניות
חיפשתי בכל האשכולות ואני עדיין מחפשת עוד מקומות שאנחנו לא מכירים
מכירה כבר את:
גוש דן: הפארק הלאומי, גני יהושע, מרום נווה, אזורים (פת) , בילנסון, רמת החייל, רידינג,
מודיעין: פארק ענבה
ירושלים: גן סאקר, הורדים, הכותל,

איפה עוד יש?
והאם יש למישהו רעיון שהוא שונה מפארק למשל סוג מוזאון או אתר (כמו מיני ישראל למשל- אבל בחינם)

וכן שמעתי על עוד מקומות אבל אני לא מכירה אישית
אשמח אם יש מישהו שמכיר:
מכון ויצמן ברחובות, אשמח לשמוע איפה זה מה יש שם והאם זה באמת מתאים
שוהם?
אלעד? (יש טיילת?)

נתניה/הרצליה/ושרונה רחוק לי

• הוסף לסימניות
יש מקום מואר שמתאים ללילה?

• הוסף לסימניות
חיפשתי בכל האשכולות ואני עדיין מחפשת עוד מקומות שאנחנו לא מכירים
מכירה כבר את:
גוש דן: הפארק הלאומי, גני יהושע, מרום נווה, אזורים (פת) , בילנסון, רמת החייל, רידינג,
מודיעין: פארק ענבה
ירושלים: גן סאקר, הורדים, הכותל,

איפה עוד יש?
והאם יש למישהו רעיון שהוא שונה מפארק למשל סוג מוזאון או אתר (כמו מיני ישראל למשל- אבל בחינם)

וכן שמעתי על עוד מקומות אבל אני לא מכירה אישית
אשמח אם יש מישהו שמכיר:
מכון ויצמן ברחובות, אשמח לשמוע איפה זה מה יש שם והאם זה באמת מתאים
שוהם?
אלעד? (יש טיילת?)

נתניה/הרצליה/ושרונה רחוק לי
כיכר השעון ביפו

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שהטיילת באלעד כ"כ מוצלחת לפגישות,
אולי אם כבר טיילת ראש העין.
בגוש דן יש לך גם את פארק וולפסון (הטייסים) ופארק דרום (מנחם בגין).- מוצלחים מאד!
שמעתי על כאלו שנפגשים בבר אילן- באוניברסיטה. יש שם שטח להסתובב וכו'. אני לא הייתי שם
יש את הפארק האקולוגי בהוד השרון- מהמםם

• הוסף לסימניות
גם מתחם התחנה-יש בת"א ובירושלים (זה סוג של אתר)
פארק טדי בירושלים
יש גם פארק חדש בתל אביב- עדיין בלי שם:). נמצא באזור רח' המסגר, יצחק שדה. אפשר פשוט לכתוב פארק חדש בתל אביב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה