- הוסף לסימניות
איזה עיריה?אני מכיר מישהו שעובד בעירייה ויכול לעשות הנחות גם לשנה אחורה
מישהו רוצה עזרה בזה יכול לפנות בפרטי
איזה עיריה?אני מכיר מישהו שעובד בעירייה ויכול לעשות הנחות גם לשנה אחורה
מישהו רוצה עזרה בזה יכול לפנות בפרטי
מידיעה?עירית בני ברק בודקת הכל כולל משכורת - לכולם
מה שכל מי שחושב אחרת לא יודע זה
שעד השנה הזו ביטוח לאומי לא החזיק את המידע המלא
השנה חויבו המעסיקים לשלוח בצורה ממוחשבת את כל המידע כולל שכר - ולכן יש לעיריה יכולת לדעת הכל
(והם הדגישו את זה בבקשת ההנחה יש לציין. והוסיפו אנא המנעו מאי נעימות ..)
מקווה ומניחה שבשלב הבא ובקרוב מאד - זה יחסוך גם את הגשת התלושים .
ככה זה . העולם התמחשב . וכל מה ש"עבד" פעם למי שרצה לרמות נסגר ומצטמצם.
מי שלא מגיעה לו הנחה בארנונה - ישלם את המס הזה במלואו.
איך אומרת הבדיחה " פעם בחצי שקל נכנסנו למכולת וקנינו שוקולד וגבינה לחם ובמבה - היום יש מצלמות אבטחה"
רק חופשת לידה ונכות וכדומה ללא סכומים!בקשר לסיוע בשכ"ד
התשובה חיובית מידיעה
אשמח לקבל ממך הודעה אישית
(אני לא יכול)
מידיעה?
כי אני יודע על סיפורים מהשנה אחרת!
כתבתי באשכול הזהרק חופשת לידה ונכות וכדומה ללא סכומים!
ואני דיברתי לא על מה יכולים אלא מה עושיםכתבתי באשכול הזה
ובאשכולות מקבילים
שהחל מ2021 אם הם רוצים הם יכולים להגיע לכל מידע אפשרי
השאלה אם הם רוצים
מניסיון!
זה כולל את גם סיוע בשכ"ד?כתבתי באשכול הזה
ובאשכולות מקבילים
שהחל מ2021 אם הם רוצים הם יכולים להגיע לכל מידע אפשרי
השאלה אם הם רוצים
מניסיון!
כל מוסד ממשלתי/עיריות ועוד יכולים לגשת לנתונים אם הם רוציםזה כולל את גם סיוע בשכ"ד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים