עזרה מקומם! הנחה בארנונה

• הוסף לסימניות
עירית בני ברק בודקת הכל כולל משכורת - לכולם
מה שכל מי שחושב אחרת לא יודע זה
שעד השנה הזו ביטוח לאומי לא החזיק את המידע המלא
השנה חויבו המעסיקים לשלוח בצורה ממוחשבת את כל המידע כולל שכר - ולכן יש לעיריה יכולת לדעת הכל
(והם הדגישו את זה בבקשת ההנחה יש לציין. והוסיפו אנא המנעו מאי נעימות ..)
מקווה ומניחה שבשלב הבא ובקרוב מאד - זה יחסוך גם את הגשת התלושים .

ככה זה . העולם התמחשב . וכל מה ש"עבד" פעם למי שרצה לרמות נסגר ומצטמצם.
מי שלא מגיעה לו הנחה בארנונה - ישלם את המס הזה במלואו.
איך אומרת הבדיחה " פעם בחצי שקל נכנסנו למכולת וקנינו שוקולד וגבינה לחם ובמבה - היום יש מצלמות אבטחה"
מידיעה?
כי אני יודע על סיפורים מהשנה אחרת!

• הוסף לסימניות
מידיעה?
כי אני יודע על סיפורים מהשנה אחרת!

מידיעה - חל השנה שינוי בביטו"ל והמעסיקים מעבירים את כל המידע כולל השכר כך שיכולת טכנית לדעת הכל יש.
בבקשת ההנחה הם כתבו ברמז שהשנה יש להם יכולת לדעת את כל רכיבי התלוש ולכן "אנא הימנעו מאי נעימות"
מה הם עשו בפועל אין לי ידיעה. מעודי לא נהגתי לשקר ולרמות ולו משום "למדו לשונם דבר שקר".

• הוסף לסימניות
1.יש כבר אופציה להגיש הנחה לארנונה בירושלים ל2023?
2.האם לעיריה יש מידע על גובה התלוש האמיתי?(חברה לא לחנך אותי אם זה בסדר)
3.האם הם מחשבים מלגה מהכולל?
עד שמגישים הנחה צריך לשלם כבר? או רק לאחר קבלת הנחה
שלא יקחו לי ריביות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה