כללי מקורל לאינדיזיין

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קבצים בקורל. האם יש דרך להעביר אותם לאינדיזיין? באיזו דרך?

• הוסף לסימניות
ייצוא לPDF, EPS,AI, ויבוא לאילוסטרייטור או אינדזיין

• הוסף לסימניות
ייבוא לאילוסטרייטר ומשם העתק הדבק לאינדיזיין אם אתה רוצה אותם חי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;370771:
ייבוא לאילוסטרייטר ומשם העתק הדבק לאינדיזיין אם אתה רוצה אותם חי.

תלוי בכמות האלמנטים ותלוי ברמת הזכרון של המחשב

שני נתונים אלו עלולים להדביק את הקובץ 'מת' לחלוטין מאילוס' לאינדי'

• הוסף לסימניות
לא חולק עליך.

• הוסף לסימניות
יש מאפיינים שלא יעברו כמו מעברים הצללות וכו', צריך להוריד אותם קודם.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים. אבל למה אני לא מצליחה? עשיתי יצוא לאילוסטריטור ואני לא מצליחה לייבא.

• הוסף לסימניות
איך עושים יצוא לpdf? אין את זה ברשימה

• הוסף לסימניות
file>publish to PDF

• הוסף לסימניות
הצלחתי לשמור בpdf לאילוסטריטור. יש אפשרות להעביר לאינדיזיין פתוח גם עם הכתוב?

• הוסף לסימניות
בקיצור, אני צריכה את עזרתכם. מה כדאי לעשות?
האם לשנות ולתקן את הקבצים בקורל למרות שחלק מהקבצים השיכים לאותו ספר באינדיזיין. או להעביר את הגרפיקה לאילוסטריטור, משם לאינדיזיין ולכתוב שוב את הכיתוב באינזיזיין.
מי יוכל להכריע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה