מקלארן ג'ינס

• הוסף לסימניות
בכמה הכי זול למצוא אותו?
מה מחיר סביר?
והאם הוא גם חזק או רק יפה?
כלומר נח לנסוע איתו?
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה אני רוצה חות דעת אם לקנות ואם היא שווה או ללכת על דגם היקר של הxt משהו כזה שנחשב יותר משוכלל אבל פחות יפה ואם היא ותר נוחה מהקווסט הרגיל כי המוכרת אמרה לי שיש לה גלגלים יותר גדולים
תודה

• הוסף לסימניות
היום יש שכיבה מלאה עם גלגלים קטנים - תבררי
לי יש 3 מצבים
האמת שהבד דוהה אומנם שמרתי על זה מאוד אבל כשהשוותי ליד עגלה חדשה ראיתי שזה דהה קצת (אחרי שימוש של שנה +)
מעבר לזה האיכות כמו כל השאר
נראה חדש אצלי
היופי אהבתי מאוד ואני מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
לי יש אותו הוא נוח וקל, לאומת הגלגלים הגדולים שהרבה יותר כבד.
רק שהגלגלים הגדולים נוסעים קצת יותר בקלות.
הג'ינס הוא 4 מצבים והכי שכיבה זה 175.

• הוסף לסימניות
לי יש ג'ינס 3 מצבים
כנרא שיש לך כבר את המתקדם יותר

• הוסף לסימניות
אם את אוהבת את העגלה בגלל הג'ינס- יש עגלה דומה של ממס אנד פפס – ג'ינס, מהממת!!!! נוחה מאוד כמה מצבי שכיבה, מעולה ממש! ברמה- היא שווה ממש כמו מקלרן או יותר...
להשיג בביבי לנד.

• הוסף לסימניות
תודה העגלה מענינת אותי בגלל ה"מקלארן" שאומרים שזה משהו מוצלח ולא בגלל הג'ינס. פשוט הצבעים שלהם מכוערים להחריד (לטעמי, בלי לפגוע באף אחת) ואז האופציה זה רק הג'ינס ויש עוד צבע יפה שלא מצאתי בחנויות זה שחור אדום לבן כנראה בחול.
יש לכם מושג איך מבדילים בין הדגמים (4 מצבים ו-3 מצבים?) חיצונית שיך לשנה סוימת? מה שראיתי היה שנת 2013. לא בדקתי כמה מצבים רק הבנתי שזה קווסט עם גלגלים טיפה יותר גדולים.

• הוסף לסימניות
השחור אדום לבן זה לא קווסט, והיה אותו לפני שנה וחצי בארץ בחנות אחת ברעיון אין להשיג אותו עכשיו

• הוסף לסימניות
את אומרת שאת רוצה עגלת מקלרן - בגלל ה"מקלרן"
מעניין לשמוע את דעתכם:
העגלות הם באמת חזקאות ואיכותיות כמו פעם? שמתן לב לכך?

לי יש את העגלה וגם לאחיותי, וזה לא זה, עגלה שעולה מעל 1000 ש"ח ובקושי מחזיקה לשתי ילדים, בשימוש אצל הילד השני יש כבר תיקונים, העגלה בלויה, הגלגלים לא אי יי יי.
וכו'.
לגיסותי היה בעבר אנגלזינה שהזיקה יופי לשלש ולארבע ילדים.

השאלה אם שווה להשקיע בכלל בעגלה או לקנות לכל ילד עגלה ולא יקרה.

• הוסף לסימניות
לי יש את המקלרן גי'נס החדשה
שכיבה כמו הXT (כמעט מלאה) וכן רוכסן בגגון להגנה מהשמש..
גם צורת ההשכבה (מאחורה) יותר נוחה מהXT הישנה שלי (שם השכבת העגלה היא מהצדדים)
ועוד פלוס בג'ינס שאין את הפסים הזוהרים מסביב לריפוד כמו בXT שמתקלפים ונותנים מראה בלוי לעגלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה