מקצבים לאורגן PSR-500

• הוסף לסימניות
האורגן אומנם ישן, אבל אני ישמח לקבל כל מקצב חינמי שיש
PSR-500

• הוסף לסימניות
משהו? דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!
בבקשה!!!!

• הוסף לסימניות
דחוף!!!

• הוסף לסימניות
PSR-500

• הוסף לסימניות
משהו?

• הוסף לסימניות
??
בקשה! דחוף!

• הוסף לסימניות
??
בקשה! דחוף!
זה האורגן ??
1609011125607.png

יש בו בכלל אפשרות לכניסת usb ?? :eek: (או כל יציאה אחרת חוץ מהשנאי של האורגן )
זה נראה אורגן כל כך ישן שלא נראה לי שאפשר לעשות בו משהו

• הוסף לסימניות
תשכחי מזה
מתמונות גוגל זה נראה שאין שום אפשרות להכניס בו מקצבים (ואני בכלל לא בטוח שהוא קורא מקצבים מרוב יושנו...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא מתכוון לאורגן הזה, אני מתכוון לימאה psr s500!

• הוסף לסימניות
בד"כ מה שהתאריך שמפיע בקובץ המקצב שנת 2007 אמור לעבוד.

• הוסף לסימניות
שום דבר לא יורד לי משם, אשמח אם תעלה לפה כמה לpsr s500

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן, מפה ירד משום ששם זה הועלה ממזמן אבל עם זה הועלה עכשיו אז זה יורד לי בדרך כלל

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מקצב חסידי לימהה - בסגנון של מאיר אדלר.rar
    KB 15.1 · צפיות: 48
  • מקצבים לימהה 1.rar
    KB 865.4 · צפיות: 39
  • מקצבים לימהה 2.rar
    KB 862.3 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
צודק לא יורד לי, שמע אולי תשלח לי מיל/ג'מבומיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה