מקצבים לקורג

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מי מוכר מקצבים איכותיים באמת
כולל סאונדים ופדים חסידיים
לאורגן קורג דגם PA900
במחיר של עד 1000 ש"ח

אשמח מאוד לעזרה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לבלטי יש סטים ברמה גבוהה מאוד, מה שאני מכיר זה את הסגנון חסידי מאיר אדלר וכדו' וזה פשוט מקצועי ברמות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחלה אורגן :rolleyes:
הנה קישור למכירת מקצבים (אם אתה רוצה יש גם מזרחי ברמה גבוהה וכל זה לא יותר מ1000 ש"ח)
אני בעצמי קונה ממנו בעזרת השם
https://www.youtube.com/watch?v=rONTlCP9OI8 https://www.youtube.com/watch?v=zMfwdoN6D8s
אין לי אפשרות לראות את הסרטונים
תוכל לכתוב לי את פרטי הקישור וכן את מספר הטלפון שלו?

הוא מוכר רק מקצבים או גם צלילים?

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לראות את הסרטונים
תוכל לכתוב לי את פרטי הקישור וכן את מספר הטלפון שלו?

הוא מוכר רק מקצבים או גם צלילים?

בתודה מראש
הוא מוכר גם מקצבים וגם צלילים אחלה סט חסידי ומזרחי משולב
אברהם אמר 0546107455 הוא אדם נפלא וסבלני מאוד עזר לי המון

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• סט קורג חסידי 2014 למכירה סרטון 1 SET KORG FOR SALE pa900 pa600qt pa7001000 pa3x.mp4
    68.1 MB · צפיות: 321
  • סט חסידי חלק 2.mp4
    32 MB · צפיות: 219
  • סט קורג מזרחי 2017 למכירה סרטון 2 SET KORG FOR SALE pa600qt pa900 pa7001000 pa3x p.mp4
    62 MB · צפיות: 215
  • סט קורג מזרחי 2015 למכירה סרטון 1 SET KORG FOR SALE pa900 pa600qt pa7001000 pa3x.mp4
    93.2 MB · צפיות: 117
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע מי מוכר מקצבים איכותיים באמת
כולל סאונדים ופדים חסידיים
לאורגן קורג דגם PA900
במחיר של עד 1000 ש"ח

אשמח מאוד לעזרה
תודה רבה
אני מוכר סט חסידי מטורף שעבר בלאנס של אולפן עם מקצבים מקוריים עם סאונד מעולה ומלא דגימות של brass va7 ב 600 שח 0533190114 בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה