מקצב דאנס שעשיתי

• הוסף לסימניות
מצו"ב הקלטה של מקצב דאנס שיצרתי עכשיו, מתאים לסגנון של החתונות החסידיות מודרניות.
יש בו לא פחות מ9 וארייציות, ועוד 6 מעברים (fill in)
המקצבים שלי למכירה, והם מתאימים לקורג PA4, PA1000, וPA700.
אשמח גם לחוו"ד בונה.

קבצים מצורפים

• דאנס.mp3
    4.3 MB · צפיות: 751
  • הוסף לסימניות
התופים קצת חלשים וגם הבס.

בהחלט שמי שאוהב דאנס יאהב את זה.
משום מה אני פחות אוהב מקצבים אלקטרונים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי איזה קישוט במעבר בין סולמות יש איזה שבריר שניה של שקט נעים לשמיעה אך לא מתאים לרצף של ריקוד

• הוסף לסימניות
בהחלט יפה ובכיוון הנכון!
כמו שאמרו פה יש מקום לשיפור המעברים בין הווריאציות.. טיפ קטן ויעיל, תוסיף מכת מצילה אחת בתחילת כל וריאציה כדי שזה לא יישמע מודבק.
מעבר לזה זה מקסים ובהחלט בנוי טוב!

• הוסף לסימניות
מדהים ונעים לאוזן! אבל דווקא בגלל זה נדמה לי שזה עדין ואצילי מדי להרקדות...
לא נשמע קצב כזה בהקלטות מחתונות סטנדרטיות.

• הוסף לסימניות
יפה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. אבל אם אתה יכול להעלות את זה בפורמט הנכון שיעלה ישירות לאורגן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדהים ונעים לאוזן! אבל דווקא בגלל זה נדמה לי שזה עדין ואצילי מדי להרקדות...
לא נשמע קצב כזה בהקלטות מחתונות סטנדרטיות.
אני איתך
אני שומע את זה ויותר מתאים לי לשמוע את זה בתור מוזיקת רקע בסעודה (בשיא הרצינות...)
משהו חסר לי בשביל ריקודים, לא יודע להגדיר.

נ.ב. דוד, אתה פשוט מנגן מדהים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה