כללי מקצוע או תסביך?

• הוסף לסימניות
שאפו!

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים. אין מילים.
ולכל המפקפקים בבריאות הנפש- להביא לכם אישור שפיות?

• הוסף לסימניות
כשהסתקלתי מבט ראשון לא קלטתי בכלל מה עשית. כצלמת שעובדת גם בפוטושופ חשבתי שעשית משהו לשנות את התמונה אבל לא ראיתי שום הבדל.
עד שקלטתי מה זה באמת! וואו אף פעם לא ראיתי כזה דבר! מדהים!

• הוסף לסימניות
אין כמו קורל

באמת צל"ש גדול

דרך אגב, יצאו כבר לאור לפני כמה שנים ספרים עם דגם של ארון הקודש של בעלז
חובות הלבבות - ומקראות גדולות חמש מגילות [ע"י גולדגרף]

אנחנו הזקנים [ גם כמה צעירים]
מתעקשים לומר שאין כמו קורל - כמובן רק לסוג העבודה הזאת של ייצור גלופות

ובכל המכללות למיניהם אין כבר כמעט אפשרות ללמוד רק אילוס וכולי
אז מה אפשר לעשות

שנים שאני מחפש מישהו שמכיר את שני התוכנות כמו שצריך, ושיודה באמת - עדיין לא מצאתי

• הוסף לסימניות
אין מילים
תודה על השיתוף, זה מדהים
מחכה לראות את התוצר המוגמר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדגרף;590193:
שנים שאני מחפש מישהו שמכיר את שני התוכנות כמו שצריך, ושיודה באמת - עדיין לא מצאתי
גם אני מחפשת, יש לי את התוכנה אבל לא בא לי ללמוד לבד,
מישהו אולי יודע מי מלמד קורל?

• הוסף לסימניות
לימדתי שנים קורל. במה אוכל לעזור לך????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;590498:
גם אני מחפשת, יש לי את התוכנה אבל לא בא לי ללמוד לבד,
מישהו אולי יודע מי מלמד קורל?

קורל ? יושבים עם העכבר, והוא נוסע לבד... הייתי מגדירה את הקורל כמשחק הממכר ביותר - שגם מייצר לפעמים דברים טובים. - כמה שנים מחיי ביליתי מול המשחק הזה, ואני עדיין בהתמכרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;590577:
קורל ? יושבים עם העכבר, והוא נוסע לבד... הייתי מגדירה את הקורל כמשחק הממכר ביותר - שגם מייצר לפעמים דברים טובים. - כמה שנים מחיי ביליתי מול המשחק הזה, ואני עדיין בהתמכרות.
רכשתי את התוכנה במבצע יחד עם הפיינטר, עם הפיינטר אני משחקת על גבול ההתמכרות...:)
אבל הקורל, אין לי צל של מושג איך היא נראית, לאחר ההתקנה אנסה "לשחק" איתה,
אשמח לקבל עזרה אם תהיינה לי שאלות.

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים...
נקי כפיים, היה אפשר לעשות יותר נגאטיב בכדי לקבל הבלטה שמנה יותר.
למשל בעמודים יש קווים, וחבל כי שם הייתי עושה בטן...
או שמוישי בעצמו עושה את העומק בלי קשר לשרטוט.

ת'שמע... תראה לחבר'ה בבעלז את האשכול שירוו נחת...

• הוסף לסימניות
מדהים! מדהים!

ברוך שחלק מחכמתו... אבל מאיפה הסבלנות הזאת? :confused:

כל הכבוד! הבאת כבוד לפורום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה