מקרה "מרגיז"

• הוסף לסימניות
הפלוס הגדול של הקומפניון הוא מי שלא רוצה או לא יכול להיות צמוד לסטודיו ולכן שווה לו להשקיע.

• הוסף לסימניות
המסך שלו הוא בערך 30 ס"מ בלבד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;2059955:
קשה לי לענות אם הטאצ' שווה,
אם את קונה סינטיק קומפניון חייבים טאץ',
אבל בסינטיק רגיל לא חייבים, כי יש עכבר ומקלדת, אבל בוודאי שטאצ' הרבה יותר נוח. אני קניתי טאצ' והתעלמתי מהמחיר,
אבל אם הייתי מחליט לשקול אם באמת זה שווה את כל התוספת- לא יודע.
מה שכן, זה ברור שכשיש טאצ' משתמשים בו כל הזמן, אני בקושי נוגע בעכבר או במקלדת. (אפילו עכשיו כשאני כותב לךאני מקיש על המקלדת הווירטואלית של המסך טאצ)
ובפרט בסינטיק גדול, העכבר מדי רחוק בצד וגם המקלדת, ולגוע במסך זה הכי קל.

אז יש לכם קומפניון וקניתם אותו ישירות מגרמניה?
כמה זה עולה? ביצוע הזמנה אפשרי לכולם או שיש לכם קשרים שאיפשרו את הדבר?
וגם הקומפניון הזה הוא מחשב מספיק חזק בשביל להחזיק את כל התוכנות האלה נכון?
אני מדברת על פוטושופ בפרט.
אני נורא אוהבת לעבוד עם פוטושופ אהממה שהמחשב הנייד שלי קצת מתקשה להחזיק ראש עם המברשות וזה מקשה על העבודה בתוכנה..
אשמח להמלצות בנידון..:)

• הוסף לסימניות
אם אין צורך גדול במשהו נייד,
מחשב נייח+סינטיק עדיף בהרבה מקומפניון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;2060037:
אם אין צורך גדול במשהו נייד,
מחשב נייח+סינטיק עדיף בהרבה מקומפניון.

ה"סטודיו" שלי נמצא בסלון.. אני לא יודעת כמה מחשב נייח ישתלב שם ואם אני מעוניינת שהוא ישתלב שם..:D
בכל אופן מה הסיבות לכך שזה עדיף?
מה המינוסים בקומפניון לעומת נייח עם סינטיק? לא יעבוד טוב עם פוטושופ?

• הוסף לסימניות
אין לי סטודיו ואפילו חדר בו אפשר לעבוד בשקט וגם אני עובדת בסלון כיון ששם יש שולחן גדול ואני לא מנותקת מעניני הבית. יש לי מחשב נייד עוצמתי בעל מסך רחב ורכשתי לאחרונה סינטיק גדול טאצ'. ביום חמישי בלילה אני מקפלת את הכל לארון וביום שישי ושבת אוכלים בני המשפחה על השולחן. אני מוצאת את ההסדר הזה נח אבל הוא אינו זול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2059983:
אז יש לכם קומפניון וקניתם אותו ישירות מגרמניה?
כמה זה עולה? ביצוע הזמנה אפשרי לכולם או שיש לכם קשרים שאיפשרו את הדבר?
וגם הקומפניון הזה הוא מחשב מספיק חזק בשביל להחזיק את כל התוכנות האלה נכון?
אני מדברת על פוטושופ בפרט.
אני נורא אוהבת לעבוד עם פוטושופ אהממה שהמחשב הנייד שלי קצת מתקשה להחזיק ראש עם המברשות וזה מקשה על העבודה בתוכנה..
אשמח להמלצות בנידון..:)

קניתי אותו דרך אריג'נט. (התיקונים היו דרך גרמניה)
הקומפניון החזק הוא כמו מחשב נייד מאוד מאוד חזק, וגם עולה ככה,
אבל כמובן שנייח ניתן לקנות הרבה יותר חזק, וההבדל יורגש בעבודה על קבצים גדולים.
אני התחלתי עם קומפניון כי הייתי צריך נייד, בפרט כי לא היה לי מקום מסודר לשבת בו, וגם לא הייתי בטוח שבאמת אחזור לעבוד (הייתי אז בכוילל יום מלא, היום הורדתי חצי יום ואני בכוילל רק בבוקר), והייתי צריך איזה משהו שאפשר לצייר בו קצת ואחרי זה להעלים בארון, ילדים וזה,
אבל כשהסתדר לי משרד מחוץ לבית קניתי נייח חזק עם סינטיק גדול, ואין מה להשוות, הגודל עדיף בהרבה, וגם החוזק,
אבל שוב, הקומפניון הוא באמת חתיכת מיכשור פילאי.

• הוסף לסימניות
התגובות ב"ה מחכימות ונותנת חומר למחשבה רק שאם יש בכל זאת מישהו שקנה בעצמו או שמע מאחר קניה בebay היינו של מוצר חדש לא יד שניה (אמנם יש לי חבר שמבין שם במהלכים וגם יודע להעריך לפי המידע הנתון טיב מול סיכון א ב ל זה המון השקעה בזמן במקרה של יד שניה ואז אפשר להשיג עסקאות מעולות ) והחשיבות : כי כמו במקרה שלי שהמשבר בעצם הושבת אמר לי יוני שכדאי מאד שחוץ מגיבוי יהיה לי עוד מכשיר שניתן לעבוד בו עד שיותקן הראשון (יוני עצמו מחזיק בכמה מכשירים מסיבה זו יש גם מחבר חידושים שמחזיק כשלושה מערכות מחשב לצורך כתיבתו שאם אחד מתקלקל מיד ממשיך לכתוב בשני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה