נכתב ע"י שאול יצחק;2059955:קשה לי לענות אם הטאצ' שווה,
אם את קונה סינטיק קומפניון חייבים טאץ',
אבל בסינטיק רגיל לא חייבים, כי יש עכבר ומקלדת, אבל בוודאי שטאצ' הרבה יותר נוח. אני קניתי טאצ' והתעלמתי מהמחיר,
אבל אם הייתי מחליט לשקול אם באמת זה שווה את כל התוספת- לא יודע.
מה שכן, זה ברור שכשיש טאצ' משתמשים בו כל הזמן, אני בקושי נוגע בעכבר או במקלדת. (אפילו עכשיו כשאני כותב לךאני מקיש על המקלדת הווירטואלית של המסך טאצ)
ובפרט בסינטיק גדול, העכבר מדי רחוק בצד וגם המקלדת, ולגוע במסך זה הכי קל.
נכתב ע"י יפית כוכב;2059977:המסך שלו הוא בערך 30 ס"מ בלבד!
נכתב ע"י שאול יצחק;2060037:אם אין צורך גדול במשהו נייד,
מחשב נייח+סינטיק עדיף בהרבה מקומפניון.
נכתב ע"י ליבליב;2059983:אז יש לכם קומפניון וקניתם אותו ישירות מגרמניה?
כמה זה עולה? ביצוע הזמנה אפשרי לכולם או שיש לכם קשרים שאיפשרו את הדבר?
וגם הקומפניון הזה הוא מחשב מספיק חזק בשביל להחזיק את כל התוכנות האלה נכון?
אני מדברת על פוטושופ בפרט.
אני נורא אוהבת לעבוד עם פוטושופ אהממה שהמחשב הנייד שלי קצת מתקשה להחזיק ראש עם המברשות וזה מקשה על העבודה בתוכנה..
אשמח להמלצות בנידון..![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים