בקשה מקרים מביכים שקרו לכם

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ועוד משהו שקרה לי (אחרי החתונה)
הגעתי לארוע משפחתי רב משתתפים מצד בעלי, כשנכנסתי כמובן מיד חיפשתי את חמותי ולהתיישב לידה. הייתי אז בתקופה עמוסה מאוד בזירת הקריירה וזה היה ממש בערב חג כך שהראש שלי לא היה בדיוק במקום. מפה לשם התיישבתי לצד גיסתי והתחלנו לדבר על הנושאים הבוערים כשחמותי ניגשה אלי ובעדינות ביקשה שאלך להגיד מזל טוב קודם לסבתא ולבעלי השמחה כמקובל... התפדחתי נוראות וכנראה גם היא מהכלה שהתגלתה כאפס ביחסי אנוש.
וואלה מה זה לא מסכימה איתך
תרגישי בנח לשבת ולפטפט עם גיסות ודווקא ב לך עוד רבע שעה לקום לחפש את הסבתות

לדעתי את סתם מרגישה לא בנח עם הסיפור הזה

• הוסף לסימניות
תכל'עס,
איך הייתה התכנית ..... ?

:cool:;)
מטורפפפפפפפת והכל בזכותכם (y)(y)(y)
אשתף לקינוח בכמה פשלות שקרו לי בשבת שבאתי לשויגער...
1. בסעודה בליל שבת אחרי הקידוש הביאו לשולחן מגש עם סלטים ואני בתנועת יד לא נכונה הפלתי בקבוק קולה שנשפך בששון ובשמחה על כל הסלטים ועל כל מי שעמד ליד זה היה בושות :rolleyes:
2. בלילה לפני שהלכנו לישון סיכמתי עם גיסתי שתעיר אותי בזמן לתפילה מה שקרה שהיא מרוב התרגשות העירה אותי בעדינות ממש וזה לא הצליח, בצר לה פנתה לאמא שלה דהינו השויגער שתבוא לעזרתה ולשמע 2 הקולות הנרגשים הלוחשים את שמי בנסיונות להעיר אותי התעוררתי ואני משאירה לכם לדמיין את ההמשך......:LOL::LOL::LOL:

• הוסף לסימניות
חינכו את כלתי המחונכת להתקשר בכל ערב שבת לומר שבת שלום (בתקופת האירוסין)
בכל פעם היא נשמעה נחמדה מאד אבל מתנשמת ומתנשפת.
רק לאחר זמן רב כאשר הרגשנו בנוח שאלתי
מה קרה בשיחות של ימי שישי
ענתה לי בלי להתפדח כלל וכלל
אני מרימה את העציצים של אמא ומארגנת את הבית לשטיפה אחרונה לפני שבת
וככה ניצלה את הזמן ולא "בזבזה" אותו על השוויגער...
לא בטוח שמתאים לקונספט🙄🤔🤭

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה