דרוש מידע מקרן רמקול מומלץ לבית

• הוסף לסימניות
יש מקרן קול איכותי במחיר של שלוש ספרות?

• הוסף לסימניות
חוץ

תודה רבה!! אפשר בכמה מילים להגדיר מה ההבדלים ביניהם (חוץ מהמחיר כמובן)?
היחיד שניסיתי בעצמי הוא הjbl והוא חביב בהחלט,
לדעתי לא יהיו הבדלים דרמטיים במחיר הזה למעט עוצמה וכו' (הjbl הוא העוצמתי מביניהם) ,הבוז לא מגיע עם סאבוופר כך שלא הייתי הולך עליו אא"כ חשוב לכם קומפקטי,
יש לי הצעה מענינת עבורכם ב3 ספרות, לרמקולים ברמה מאוד מאוד גבוהה יד שניה במצב מושלם, אם תרצו אפרט.

• הוסף לסימניות
היחיד שניסיתי בעצמי הוא הjbl והוא חביב בהחלט,
לדעתי לא יהיו הבדלים דרמטיים במחיר הזה למעט עוצמה וכו' (הjbl הוא העוצמתי מביניהם) ,הבוז לא מגיע עם סאבוופר כך שלא הייתי הולך עליו אא"כ חשוב לכם קומפקטי,
יש לי הצעה מענינת עבורכם ב3 ספרות, לרמקולים ברמה מאוד מאוד גבוהה יד שניה במצב מושלם, אם תרצו אפרט.
אשמח שתפרט לגבי ההצעה...

• הוסף לסימניות
ממליץ מאוד על זה
יש לי אותו כבר כמה שנים
עוצמה אדירה, איכות צליל ובסים מעולים!!

• הוסף לסימניות
אשמח שתפרט לגבי ההצעה...
יש לי רמקולים שנקראים +audioangine a5 אלו רמקולים אלחוטיים ברמה מאוד גבוהה, רמה אחרת לגמרי מכל המקרנים הנ"ל וגם מהיקרים יותר, אני לא מצליח להעלות קישור אז תבדוק קצת לגביהם ואם מעניין אותך אני ימכור לך במחיר טוב, הרמקולים במצב מושלם לחלוטין,
אם אתה רוצה אתה יכול גם לבדוק אותם אצלי.

• הוסף לסימניות
יש לי רמקולים שנקראים +audioangine a5 אלו רמקולים אלחוטיים ברמה מאוד גבוהה, רמה אחרת לגמרי מכל המקרנים הנ"ל וגם מהיקרים יותר, אני לא מצליח להעלות קישור אז תבדוק קצת לגביהם ואם מעניין אותך אני ימכור לך במחיר טוב, הרמקולים במצב מושלם לחלוטין,
אם אתה רוצה אתה יכול גם לבדוק אותם אצלי.
תוכל לעבור לפרטי? SEFER012 וכו'

• הוסף לסימניות
התקציב שלי לא גבוה מ 500 ש"ח.
אם זה אקטואלי - המייל לפרטי: S0533174562

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה