מקרר בלומברג בקו ארונות מטבח

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה ממי שעשה במטבח מקרר בלומברג 4 דלתות (דגם 1621 ) בעומק 68 ס"מ בקו הארונות כולל דלתות , אני מרחיקה את הארונות ב10 ס"מ כך שיהיה לי נישה למקרר בעומק 70 , חשוב לי לדעת כמה מרווח יש להשאיר בצדדים כדי שהדלתות יפתחו בנוחות ?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
זה תלוי מה צורת הפתיחה של הדלתות
ישנם מקררים שהדלת נפתחת אז עובי הדלת הוא חיצוני לדופן המקרר
ויש מקררים שהדלת נפתחת בצורה שהיא לא סוטה מדופן המקרר ונשארת איתו בקו 0
לפי זה תוכלי לתכנן מדויק יותר

• הוסף לסימניות
לא מכירה את הדגם הספציפי, אבל המידע הזה אמור להיות במפרט של המקרר - רוחב נדרש למקרר בנישה.

אישית אני ממליצה להשאיר עוד 2-3 ס''מ מעבר למה שרשום במפרט.

אני עשיתי מדויק לפי מה שהופיע במפרט, והדלתות לא יכולות להיפתח לגמרי

• הוסף לסימניות
אם כבר מרחיקים את הארונות מהקיר, אפשר לעשות ארונות עמוקים, יכול להיות מאד שימושי במגירות

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה ממי שעשה במטבח מקרר בלומברג 4 דלתות (דגם 1621 ) בעומק 68 ס"מ בקו הארונות כולל דלתות , אני מרחיקה את הארונות ב10 ס"מ כך שיהיה לי נישה למקרר בעומק 70 , חשוב לי לדעת כמה מרווח יש להשאיר בצדדים כדי שהדלתות יפתחו בנוחות ?

תודה מראש
יש לך את המקרר הזה? מרוצה?
איזה מידות בסוף השארת לנישה
ולמה במפרט כתוב עומק 72 וכתבת שהעומק 68?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה