מראה על מירון המושלגת

• הוסף לסימניות
מרוב שיש לי(ולא רק לי..) כ 100 תמונות שלג החלטתי להעלות אחת...
אולי אחר כך אני אעלה כמה תמונות תעודיות מהצפון

קבצים מצורפים

• שלג5.png
    KB 875.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אהבתי את קרני האור על הגג המושלג
ובכלל כל החלק הקדמי עשה את התמונה למיוחדת

• הוסף לסימניות
עוד כמה

אחרי שישבתי להקטין אותן ממש מתחשק להעלות אותן, את השאר אני אעלה לתיק עבודות כשאסנן

קבצים מצורפים

• שלג-15.png
    KB 760.4 · צפיות: 21
  • שלג-10.png
    KB 649.5 · צפיות: 16
  • שלג-9.png
    KB 964.4 · צפיות: 20
  • שלג-7.png
    KB 656.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
וקצת מהשטח

עזוב תעזוב עמו...

קבצים מצורפים

• שלג-14.png
    KB 754.2 · צפיות: 19
  • שלג-13.png
    KB 901.6 · צפיות: 18
  • שלג-12.png
    KB 668.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1149743:
אחרי שישבתי להקטין אותן ממש מתחשק להעלות אותן, את השאר אני אעלה לתיק עבודות כשאסנן

הראשונה יפהפייה!

השניה- מה שראיתי מול עיני: פלמינגו מגונדרת והגוזל הקטן שלה מביט עליה בסקרנות..

• הוסף לסימניות
תודה על ההעלאה!!
תענוג לעיניים וללב...
התמונה הראשונה קצת מפריע לי הקרופ, הייתי מצלמת יותר מרחוק שיראו עוד קצת גג ועוד קצת נוף.

• הוסף לסימניות
הראשונה בסידרה-מיוחדת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה