התייעצות מרגישה שמזלזלים בגנים של ילדי

• הוסף לסימניות
טוב נכתוב בקצרה
אני מרגישה מתחילת השנה שבגן של ילדיי מתחיל להיות קצת זלזול בנו ההורים וגם ביחס לילדים.
נציין שזו אותה רשת ואני מדברת על גני הבנים וגני הבנות.
בגן הבנים: שני הילדים שלי חוזרים ומספרים שתמיד יש אלימות. ואפילו שהם הולכים לדבר עם הגננת היא או עסוקה מידי (יצירות, קישוט הגן או סתם לפטפט עם הסייעת), או שהיא נותנת טופי להשתיק את הבעיה (את הילד). ואפילו כשאני יוצרת קשר עם הגננת היא מבטיחה שלי שהם ישפרו את העניין אבל בפועל זה לא כ"כ קורה.
בגן של הבנות: הגננות עייפות (המשכורת נמוכות) אין להן כלים (אגב זה גם לגבי הגן של הבנים). בקיצור בלגן.
לגן עצמו יש יועצת ריגשית/פסיכולוגית שלדעתי גם מגבירה את הבעיה. ואני מאוד רוצה להמליץ להנהלה על יועץ חינוכי שאני מכירה באופן אישי שיש לו הצלחות גדולות בהדרכת מוסדות.
כעת תתנו נא עצה א- איך להציע את הדברים מול ההנהלה
ב- איך להבהיר שאם המצב לא ישופר אני בשנה הבאה לא ממשיכה שם (הגן קרוב לי לבית והוא בחינת הרע במיעוטו)
ג- האם להציב אולטימטום שיקחו את אותו יועץ שרבים מהורי הגן כמוני מכירים וסומכים עליו.
קוראים שרוצים רק להעביר ביקורת על הבעיה שלי ללא לתת עצות שימושיות, נא להתאפק. תודה רבה

• הוסף לסימניות
נראה לך שיועץ יפתור את הבעיה?

• הוסף לסימניות
להגיד לגן או שתקחו יועץ חינוכי שאני ממליצה לכם עליו או שאני עוזבת נשמע לא טוב.
אין לגן מפקחת ? או מנהל של הרשת? מישהו שאפשר לבקש ממנו להחליף את היועצת החינוכית לדמות אחרת ואז להזכיר ששמעתם מהרבה אנשים המלצות על מישהו מסוים.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא ברשת
אפשר לראות את זה הרבה, שברשת מסוימת או מסגרת מסוימת תחת אותו פיקוח כל הגנים נראים אחרת
וזה ההבדל בין גננות מצליחות עם אמביציה לבין כאלו שרק בורחות מאחריות ומסתובבות עם פרצוף אומלל(שאין להן תקציב ליצירות וכדו')
ואין לזה פתרון חוץ מלשלוח למקום אחר

• הוסף לסימניות
ג- האם להציב אולטימטום שיקחו את אותו יועץ שרבים מהורי הגן כמוני מכירים וסומכים עליו.
הם לא מחוייבים לשמוע לכם ואין לכם יכולת להכריח ללכת רק ליועץ הזה
כן יש אפשרות לבקש לטפל בבעיה

• הוסף לסימניות
אם תגידי להם שאם המצב לא ישתפר את עוזבת זה מאיים עליהם? חסר להם רישום?
אם את לא מפחדת ללכלך על הגננות ואין לך אופציה של גן יותר טוב הייתי מנסה את האפשרות הזאת.
וכדאי לך לאגד עוד הורים לא מרוצים שיגידו את אותו דבר.

אם לא חסר להם רישום אז האיום שלך לא יעזור...
ומה ההשפעה של היועצת על הגן? למה היא רלוונטית?

• הוסף לסימניות
נראה לך שיועץ יפתור את הבעיה?
למה לא להעביר גן?
אם לא חסר להם רישום אז האיום שלך לא יעזור...
ומה ההשפעה של היועצת על הגן? למה היא רלוונטית?

אני בטוחה באותו יועץ שיעשה את העבודה מצויין בע"ה! הוא אחד שליווה משפחות ומוסדות באיזורינו והביא ממש למהפכה, ובעיקר הביא ולקשר יותר טוב בין המחנכים לבין הילדים.

אני כמעט בטוחה שאני הולכת להעביר לגן אחר אבל אני מנסה אופציות לא לעשות את זה כי הצוות בגדול די טוב ואני די חוששת מגנים אחרים שאני לא מכירה.

וכן חסר לגן הזה רישום ואותה יועצת הביאה לאותו מצב אז למה שהיא תשאר רלוונטית

• הוסף לסימניות
וכן חסר לגן הזה רישום ואותה יועצת הביאה לאותו מצב אז למה שהיא תשאר רלוונטית
פשוט תשבי לשיחה נעימה עם המנהלת/מפקחת של הרשת ותאירי להם את נקודת מבטך על היועצת ועל השינויים שקרו ברשת בזכותה/בגללה,
כדאי שתבואי עם אזניים קשובות כי אולי תשמעי עוד צדדים למטבע.

בסוף את אף פעם לא חייבת להישאר, ואם הם צריכים אותך יש סיכוי שינסו לבא לקראתך, אבל תמיד בנעימות מגיעים לתוצאות יותר מיטביות מאשר במלחמה בפרט אם מדובר בילדים שלך וביחס טוב אליהם.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה