מרגיש לי קיץ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;2166363:
בשאטר יש גם קבצי תמונה, לא רק וקטורי.
השאלה מה הגודל והאיכות של הקובץ.
אם זה מספיק גדול ורזולוציה גבוהה - את יכולה למכור.

ולמי ששאלה איך -
לא מסובך.
את פותחת חשבון של אמן (לא חשבון רגיל של מי שקונה שם)
מעלה את הדוגמאות שלך, צריך לתייג כל תמונה בצורה מדוייקת שזה בעצם מה שמאפשר למצוא את התמונות כשעושים חיפוש.

נניח אם זה מתוייג על SUMMER - כל מי שמחפש "קיץ" יקבל את התמונה בין שלל התוצאות.

אבל לתמונה כזו אפשר למצוא כמה תגיות רלוונטיות - FRUIT, SEA, SHORE, TROPICAL, COCKTAIL, וכו' וכו'

למה הכוונה "מספיק גדול"?
ומה עם תשלום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;2166456:
למה הכוונה "מספיק גדול"?
ומה עם תשלום?

לגבי גדלים - הכי טוב לבדוק באתר שלהם
לגבי תשלום -
כל פעם שמישהו רוכש - נכנס לך לחשבון שם הסכום שמגיע לך.
בסוף החודש את מקבלת את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;2166490:
לגבי גדלים - הכי טוב לבדוק באתר שלהם
לגבי תשלום -
כל פעם שמישהו רוכש - נכנס לך לחשבון שם הסכום שמגיע לך.
בסוף החודש את מקבלת את זה.

ומי קובע את הסכום? הם או אני? או שזה אולי מחיר קבוע בכלל?
(אין לי מושג... אני לא משתמשת בשאטר...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה