דרוש מידע מרגליות תיירות ונופש

• הוסף לסימניות
יש המלצות? אמינות / רמה / שירות?
תודה

• הוסף לסימניות
הייתי שנה שעברה בחופשה איתם באילת
רמה מאד גבוהה מבחינת מלון ואוכל, תכניות טובות ברובן
שירות ויחס הממ... (הרגשתי שהם עושים לי טובה שמסכימים לצרף אותי)
לא בטוח שזה אמור להפריע כי לרוב הנשים לא אמור להיות קשר איתם
את מגיעה למלון, תסתדרי, את אחת משמונה מאות נשים
חדר אוכל תבואי מיד כשמתחילה הארוחה כי אחרת לא יהיה לך מקום
אוכל יש בשפע מטורף
די יקרים יחסית לחברות נופש אחרות
באילת אין לך מה לעשות כל היום במלון אלא אם את מתכוונת ללמוד קשירת מטפחות וכדו'
קחי בחשבון עוד הוצאה של אלף שח לפחות על כניסות לאתרים ועוד

• הוסף לסימניות
הייתי איתם כמה פעמים בארץ ובחו"ל.
במילה אחת: מצויינים!
לדעתי, תמורה מלאה למחיר.
באילת, אכן יש לקחת בחשבון הוצאות נוספות על אתרים - הם אינם חובה ונתונים לבחירה. (אפשר לצאת בפחות מ-1000, תלוי כמובן לאן יוצאים וכמה...)
(בחו"ל זה היה כלול במחיר)
בהצלחה וחופשה נעימה!!

• הוסף לסימניות
כנ"ל הייתי איתם באילת נהניתי מאוד מהרמה ומהאמינות.
באופן כללי התאכזבתי מאילת בלי קשר..

• הוסף לסימניות
מרגליות חברת נופש מחרידה!!! אחרי שמשלמים לא מעניין אותם כלום, לא רק שלא עוזרים גם מזלזלים מאד בלקוחות הקטנים (בדרך כלל יש להם קבוצה גדולה בכל נופש שעליה הם מתבססים ) והם מקבלים את החדרים הטובים והיחס המועדף האחרים כמו אויר

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו איתם מראשון עד חמישי משפחות במלון אריאה אילת היה מושלם!! האוכל, הסוויטה, המלון והשירות
לקחנו סוויטה עם גקוזי והיה פשוט נדיר דווקא לנו עשו הנחה
משהו היה איתם בדן פנורמה ויכול להמליץ??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה