דרוש מידע מרוצים מהפלאפון שלכם??

• הוסף לסימניות
אני כבר שנים במסע הבלתי פוסק למצוא את הפלאפון הכשר המושלם,
מהיר,עם הרבה פונקציות,רשמקול נורמלי, וכו'
אין אין ואין!

• הוסף לסימניות
טלפון חדש קניתי כולה לפני 3 חודשים אפילו לא...
4*4
מקשים מעצבנים!!!

• הוסף לסימניות
אגב והוא כבר ביקר במעבדה עקב זה שהוא פתאום הפסיק להוציא שמע וצלצולים...

• הוסף לסימניות
MTK10
300 שח בערך
אחלה שמע, חזק ואיכותי, קליטה מצוינת, אפשרות לכרטיס זיכרון
יש לי אותו הרבה זמן

• הוסף לסימניות
זה כשר לגמרי
אפשר לשים צלצולים מהכרטיס זה הכל
טלפון כשר זה טלפון כשר מה לעשות

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע המלצות.
בנתיים עם C2 ולפי הבנתי זה יעבוד רק עד סוף 2024 למיניינם
ומחפש תחליף טוב
בנתיים בחוסר הצלחה

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע המלצות.
בנתיים עם C2 ולפי הבנתי זה יעבוד רק עד סוף 2024 למיניינם
ומחפש תחליף טוב
בנתיים בחוסר הצלחה
@שרותי חשבונאות ושכר @leshemroni2@ @חייים125
יש כמה אשכולות תוססים בנושא "פלאפון כשר וטוב" מהתקופה האחרונה
שאני אישית נעזרתי בהם
חפשו ותהנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה