מרכזייה למוקד טלפוני

• הוסף לסימניות
אני זקוק להמלצה על ספק מרכזיות להצבת מרכזיית אסטריסק מקצועית למוקד טלפוני בהיקף של 150 שלוחות.
בנוסף על הפונקציות הבסיסיות, על המרכזייה לאפשר כדלהלן:
אינטגרציה עם CRM מבוסס MS-SQL,
מערכת הקלטות
חייגן לשיחות יוצאות
מערכת ניהול מוקד, כולל סרגל נציג, מסכי זמן אמת, סקילים, ניהול תורים ועדיפויות וכו'.
ממשק ניהול עצמאי (מוגבל), בעברית מלאה.
לא בענן - התקנה מקומית באתר הלקוח,
מערכת דוחות מפורטים לכלל הנתונים במערכת, כולל הכול,
אופציות לפיתוחים בהתאמה אישית ע"פ בקשת הלקוח,
כמובן שמדובר על מערכת מקצועית ולא מרכזייה של חובבן שמתקין elastix ע"פ הדרכות ביוטיוב.

מכירים משהו מתאים?

• הוסף לסימניות
chaim1989
אני חושב שהוא מומחה בעניין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
"ib תקשורת" מומלץ מאד,
088002000
נייד 0527118000
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מוזס תקשורת - דוד דהן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;n5028426:
chaim1989
אני חושב שהוא מומחה בעניין
תודה אתייעץ איתו.
ib תקשורת עוסקים במרכזיות ip-centrex, אין להם את הפונקציות שאני מחפש.
מוזס המערכות שלהם מספקות תחושה של עסק בבנייה. אני מחפש משהו בנוי.
בעיקרון אני מדבר על משהו ברמה של voicespin או voicenter, אבל אני מחפש המלצות.

• הוסף לסימניות
שוקי בריף מ-רדאיטק
מנהל כמה מוקדים גדולים
0524224224

• הוסף לסימניות
היי שי , שמי תומר אני מנהל מכירות באחת החברות הגדולות והוותיקות בתחום המרכזיות אשמח לשוחח אתך לגבי הפתרון שאתה מחפש
המרכזייה שלנו עונה על כל דרישותיך ויותר .
שלח לי מייל , תתקשר , מה שנוח לך .
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
054-3358878

• הוסף לסימניות
שלח לי במייל פרטי יצירת קשר
אולי יש לי משהו בשבילך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה