דרוש מידע מרכז הגז

• פותח הנושא estik
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לכם אולי מידע על החברה הנ"ל???
איך השירות? המחירים?
אודה לכל מידע.

• הוסף לסימניות
הבניין שלנו עבר אליהם בגלל איזה מאכר וטענו שיהיה יותר זול בסופו של דבר אני מקבל חשבונות יותר גבוהים ממקודם ולפעמים מגיע 150 שקלים ולא תמיד הם יודעים להסביר לך למה קפץ לכזה מחיר נראה לי מאד מבולבל שם העסק

• הוסף לסימניות
מקפיץ
הציעו לכל הבנין שלנו לעבור אליהם
יש למישהו מידע בנושא?
אודה מראש
בברכה

• הוסף לסימניות
אנחנו בחברה הזאת, לא מצליחים כבר תקופה להיכנס לאזור של התשלום באתר.
מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
אני ישמח גם לשמוע עליהם ראיתי חשבונית של צרכן גז מרכזי במיכלים במרכז הגז וממש קינאתי יותר זול התשלום החודשי בהרבה אני כיום באמישרגז בבני ברק שוקל אם לעבור.

• הוסף לסימניות
הציעו לנו בצפת לעבור אליהם
יש מישהו בצפת שהתנסה איתם?
זמינות?
כוננים?
אספקת גז בזמני לחץ?
כמו יום שישי וערב חג וכד'
תודה מראש

• הוסף לסימניות
הבניין שלנו עבר אליהם בגלל איזה מאכר וטענו שיהיה יותר זול בסופו של דבר אני מקבל חשבונות יותר גבוהים ממקודם ולפעמים מגיע 150 שקלים ולא תמיד הם יודעים להסביר לך למה קפץ לכזה מחיר נראה לי מאד מבולבל שם העסק
יש לנו הצעה לעבור לחברת 'מרכז הגז' האם המצב עדיין מבולבל שם?

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח למידע..
אף אחד לא יודע? נראה שיש פה רק שאלות..

• הוסף לסימניות
א
גם אני אשמח למידע..
אף אחד לא יודע? נראה שיש פה רק שאלות..
אנחנו במרכז הגז,
נראה לי יוצא לנו יותר זול ממה שהיה קודם אבל כבר לא זוכרת בוודאות- מבחינת שירות, בסדר גמור (כמעט לא הייתי צריכה) אבל האתר שלהם זוועה.

• הוסף לסימניות
הציעו לנו עכשיו לעבור לשם .
אשמח להמלצות או דיס.
איך הם מבחינת שירות של תקלות וכאלה?
בכללי היה לכם בעיות איתם?

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו נוסף מידע על מרכז הגז - יעזור לי מאוד!!

אנחנו 4 בניינים שמחפשים לעבור לחברת גז זולה אבל עם שירות..

• הוסף לסימניות
החברת גז זולה מאוד אבל השירות על הפנים ממש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה