מרכז השתלמויות סמינר החדש - פרטים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע פרטי התקשרות למרכז ההשתלמויות של הסמינר החדש?
אני צריכה משהו בקשר לכרטיס סטודנט.
וגם שעות פתיחה של הספריה שם.

ועוד דבר :p

איך מגיעים לגינה החדשה בגבעת המיבתר?

• הוסף לסימניות
מרכז השתלמויות שע"י מרכז בית יעקב

ריכוז: גב' מ' כהן, טל' 5816221-02

משרד: אתי / גילי 6580758-02

נייד: 7120712-052 פקס: 6361950-02

• הוסף לסימניות
וזה המייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דשא;2094659:
מישהו יודע פרטי התקשרות למרכז ההשתלמויות של הסמינר החדש?
אני צריכה משהו בקשר לכרטיס סטודנט.
וגם שעות פתיחה של הספריה שם.

ועוד דבר :p

איך מגיעים לגינה החדשה בגבעת המיבתר?

גינה חדשה? מה יש בה ובאיזה רחוב? אשמח לדעת.

• הוסף לסימניות
לספריה יש שעות שונות של פתיחה כל יום.
זה המספר של הסמינר... הספריה בשלוחה 7 אם אני לא טועה.
02-5382455
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הספריה פתוחה בכל יום בין 9:00-18:00
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מרכז השתלמויות שע"י מרכז בית יעקב

ריכוז: גב' מ' כהן, טל' 5816221-02

משרד: אתי / גילי 6580758-02

נייד: 7120712-052 פקס: 6361950-02
אני יודעת שההודעה הזאת מלפני שלוש שנים, אבל המספרים האלה לא עונים לי, אז לידיעת הציבור - כנראה יש מספרים אחרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה