דרוש מידע מרפאת שיניים ברח' סורצקין ירושלים

• הוסף לסימניות
אם אפשר מידע על המרפאה, המלצות על רופאים/טלפון /זמינות תורים
תודה

• הוסף לסימניות
את מתכוונת למרפאת שיניים יד עזרא בסורוצקין 9?

• 02-5380544

• הוסף לסימניות
אני טיפלתי שם פעם אצל ד"ר לויד הייתי מאד מרוצה.
כיום הוא לא עובד שם.
בכללי נהננתי שם.
דרך אגב שמעתי שהם הולכים לעבור למקום חדש ויפה. (גם בסורוצקין)

• הוסף לסימניות
אני טיפלתי שם פעם אצל ד"ר לויד הייתי מאד מרוצה.
כיום הוא לא עובד שם.
בכללי נהננתי שם.
דרך אגב שמעתי שהם הולכים לעבור למקום חדש ויפה. (גם בסורוצקין)
תודה מינדי
ידוע לך אם יש שם מישהו שמטפל גם באסתטיקה של השיניים, השלמות וכו'?

• הוסף לסימניות
כן, תודה בקר
מכירה את המקום שם? ממליצה?
בחיים לא טיפלתי שם
בכלל אל ידעתי שהם עדיין קיימים שם.
אני רק זוכרת אותם בשכונה שם מאז היותי ילדה קטנה ממש....[יואו, זה מללללללללאאאאא שמן]

בגדול שמעתי פידבקים טובים. ואם הם קיימים כל כך הרבה שנים אז זה גם מן הסתם כי הם טובים

• הוסף לסימניות
אני עשיתי שם עקירה כירוגית.רופא עדין שטיפל מצוין.לא זוכרת את השם וזה היה לפני 8 שנים בערך.
המחירים שם מאד נמוכים.

• הוסף לסימניות
ד"ר טנג'י שם מומלץ ביותר!! רק תמיד כדאי לברר לפני שבאים, האם התורים מתנהלים בזמן.

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצות עדכניות לרופאים ספציפים שם
יעזור לי מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה