דרוש מידע מרפאת שיניים לב שרה

• הוסף לסימניות
חושבת שהמחירים די דומים למכבי שלי
אולי חוץ מסתימות שזה גרושים במכבי שלי

• הוסף לסימניות
א''א לא עשה שם יישור שיניים ?
אשמח מאוד לאינפורמציה בעניין...
תודה

• הוסף לסימניות
הקפצה.

אשמח מאוד לקבל חוות דעת נוספות על המקצועיות והרגישות.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לומר האם הם קשובים באמת ללקוח, כלומר מטפלים לפי סדר עדיפות של הלקוח (כאב , אסטטיקה) או 'לפי הספר' שלהם?

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לקבל מידע על ישור שיניים אצלם
הם נתנו לי חצי מחיר מאחרים
חשוב לי לדעת מקצועיות שלהם
א''א לא עשה שם יישור שיניים ?
אשמח מאוד לאינפורמציה בעניין...
תודה
יש כאן משהו שעשה שם טיפול אורתודנטי?
מכירה כמה שעשו שם יישור שיניים ומרוצים.
מחירים שפויים.
מישהי שאני מכירה ורופא קופת חולים (כללית) אמר שלפני שהיא עושה יישור היא צריכה לבצע עקירות בכמה שיניים ובלב שרה האורטודנט אמר שלא צריך לעשות יישור אבל השיניים לא יצאו ישרו 100%... היא עשתה שם ומרוצה. לפני שנה לדעתי סיימה טיפול שם.
גם קרובת משפחה שלי עשתה שם ובקופת חולים נתנו הצעה של 11 אל"ש, אאל"ט, ושם משהו כמו 7 או 8 אל"ש. וגם היא מרוצה.
יותר מזה אין לי פרטים אבל אני יכולה לברר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה