דרוש מידע מרפאת שיניים מומלצת להשתלות בירושלים?

• הוסף לסימניות
אני כרגע עם שיניים שבורות ורצוצות
ולא רוצה לעקור ולהשתיל בשתי פעמים
איפה עושים בירושלים בלייזר?

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו עוד מידע או הצעה לרופא מומחה להשתלות שיניים בביתר או בירושלים?

• הוסף לסימניות
הי מקפיצה
מחפשת רופא שיניים טוב לאבא שלי הוא צריך לעשות השתלה על כל לשיניים בלסת העליונה
את הכירוגיה הוא עושה בשערי צדק וצריך מרפאה משקמת שתעבוד איתם במקביל,אשמח לקבל המלצות מניסיון על ד"ר שטרן וכן האם הוא סבלני? כי אבא שלי מאד מפחד מרופא שיניים.

• הוסף לסימניות
הי מקפיצה
את הכירוגיה הוא עושה בשערי צדק וצריך מרפאה משקמת שתעבוד איתם במקביל,אשמח לקבל המלצות מניסיון על ד"ר שטרן וכן האם הוא סבלני? כי אבא שלי מאד מפחד מרופא שיניים.
מרפאה מעולה וסבלנית במיוחד

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בבינת השן בירושלים
אצל ד"ר חדד.
הוא מקצוען מאוד, קיבלתי מחירים טובים.
וגם השירות היה מצוין ואדיב.
02-5022121

• הוסף לסימניות
הי מקפיצה
ד"ר חדד בבינת השן מאוד סבלני ואמפטי בתהליך.
משקף לך כל דבר ומקנה ביטחון.

הלכתי לשם בגלל המקצועיות אבל גם במחיר הבנתי שזה משמעותית זול יותר משטרן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה