- הוסף לסימניות
זה בלייזר?דוקא בירושלים? יש את דר' רוזן בב"ב ידי זהב, מהירות, ללא המתנה המחיר לא זול
עשיתי עכשיו 2 שתלים ו2 כתרים, פחות משעה הייתי בחוץ עם שינים זמניות יפות
פרטי מחיר בפלאפון 0527659681,
זה בלייזר?דוקא בירושלים? יש את דר' רוזן בב"ב ידי זהב, מהירות, ללא המתנה המחיר לא זול
עשיתי עכשיו 2 שתלים ו2 כתרים, פחות משעה הייתי בחוץ עם שינים זמניות יפות
פרטי מחיר בפלאפון 0527659681,
כתבואני כרגע עם שיניים שבורות ורצוצות
ולא רוצה לעקור ולהשתיל בשתי פעמים
איפה עושים בירושלים בלייזר?
מרפאה מעולה וסבלנית במיוחדהי מקפיצה
מחפשת רופא שיניים טוב לאבא שלי הוא צריך לעשות השתלה על כל לשיניים בלסת העליונה
את הכירוגיה הוא עושה בשערי צדק וצריך מרפאה משקמת שתעבוד איתם במקביל,אשמח לקבל המלצות מניסיון על ד"ר שטרן וכן האם הוא סבלני? כי אבא שלי מאד מפחד מרופא שיניים.
ד"ר חדד בבינת השן מאוד סבלני ואמפטי בתהליך.הי מקפיצה
מחפשת רופא שיניים טוב לאבא שלי הוא צריך לעשות השתלה על כל לשיניים בלסת העליונה
את הכירוגיה הוא עושה בשערי צדק וצריך מרפאה משקמת שתעבוד איתם במקביל,אשמח לקבל המלצות מניסיון על ד"ר שטרן וכן האם הוא סבלני? כי אבא שלי מאד מפחד מרופא שיניים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים