דרוש מידע מרשם למשקפיים התייעצות

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם ועצתכם
קבעתי לביתי בת כמעט 14
תור ל"מומחה" ילדים מאחר שאמרה שלא רואה חד בעין שמאל
נכנסנו לרופא בדק אותה דקות בודדות שם סרט במסך ממול וגם נתן לה לקרוא מקרוב בלבד!
לאחר מכן טפטף לה לתוך העין טיפות הרחבה שהעדשות בתוך העיניים שלה! אמר שאין צורך להוריד ואמר להמתין בחוץ
לאחר כחצי שעה נכנסנו וכאן הוא התחיל לבדוק אותה במסך עם קריאת מספרים
הילדה ממש הייתה מטושטשת והוא אומר לה תנסי גם בערך זה בסדר
ובעלי ואני המומים!
יצא שהקפיץ לה את המספר גם בימין וגם בשמאל באופן משמעותי גם עם צילינדר שלא היה
ואני שואלת למה לא לעשות בדיקה כמו שצריך לפני הכנסת הטיפות לעין
ענה לי שככה זה
בנוסף דיבר לא יפה וגם הפחיד על הרכבת עדשות בגיל הזה הסברתי לו שהיא ממש אחראית ופרפקציוניסטית גם בניקיון
אני ממש מאוכזבת
אשמח לשמוע דעות שלכם/ן
ושל
@>השראה<
ואם יש לכם המלצה לבעל מקצוע שמדייק במרשם עיניים זה לא משחק...

• הוסף לסימניות
תלכו לאופטמטריסט.
הרופא בדק את מצב העין הפיזי שברוך ה' אין כלום.
מספר תבדקו כנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה