מידע שימושי משאבת הנקה חשמלית

מצב
הנושא נעול.
ש להם כמה דגמים או רק דגם אחד?
כי בקופ"ח לאומית מוכרים אותה בכ-250-300 ש"ח אאל"ט..

איפה אפשר למצוא מידע על מחירים בלאומית? אני לא מוצאת.
והאם מוכרים בכל סניפי בית המרקחת או רק בסניפים ספציפיים?

איפה אפשר למצוא מידע על מחירים בלאומית? אני לא מוצאת.
והאם מוכרים בכל סניפי בית המרקחת או רק בסניפים ספציפיים?
אין לי מושג.
אני בדקתי בבית המרקחת שבאזור מגוריי.
אמרו לי שיש להם שתי משאבות:
מדלה סווינג - בעלות של כ-450 ש"ח.
ארדו דו"צ - בעלות של כ-250-300 ש"ח.
אין לי מושג מה קורה בסניפים אחרים.

אין לי מושג.
אני בדקתי בבית המרקחת שבאזור מגוריי.
אמרו לי שיש להם שתי משאבות:
מדלה סווינג - בעלות של כ-450 ש"ח.
ארדו דו"צ - בעלות של כ-250-300 ש"ח.
אין לי מושג מה קורה בסניפים אחרים.
באזור המרכז?
אשמח לתשובה מהירה. אני רוצה לקנות לפני שבת

נערך לאחרונה ב:
יש לנו מדלה היתה בשימוש פעמים בודדות חדשה בקופסא הדגם של ה1200
בבני ברק בתשלום נמוך בהרבה

יש דבר כזה משאבה שהיא גם ידנית וגם חשמלית?
ז"א שיש בה את האופציות האלו?
אשמח לדעת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה