תאונה משאית פגעה ברכבי, כיצד ניתן לתבוע את נהג המשאית/ביטוח?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
רכבי חנה ברחוב, ומסתבר שמשאית פגעה בו, וגרמה לנזק לפח ולפנסים,
עוברי אורח שהיו ברחוב סימנו לנהג לעצור ולהשאיר פרטים אך הוא התעלם וברח מהמקום,
אחד מהם התקשר אליי ונתן לי את מספר הרישוי של המשאית.
השאלה כיצד והאם ניתן לתבוע את חברת הביטוח של המשאית במידה ויש ביטוח, כשאין לי מושג באיזו חברה הרכב מבוטח.
או איזה פרוצדורה אחרת יש לעשות כדי לקבל מהנהג/חברת הביטוח שלו את עלות התיקון.
אציין שלרכבי יש רק ביטוח צד ג' ולא מקיף.
אשמח להכוונה מנסיונכם.
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אתה צריך לתת לסוכן ביטוח שלך את מס' הרכב של המשאית
והוא מתנהל מולם
תקווה שזה חברה גדולה שמבטחת את הנהגים
המון נהגי משאיות הם ללא ביטוח צד ג בגלל המחיר
ואז זה להתנהל מולו בתביעה אישית
וזה יותר מסובך

• הוסף לסימניות
תקח את הטלפון של העד בלי זה לא יצא לך כלום

כמו כן תבדוק באזור אם יש מצלמות זה חשוב מאד

• הוסף לסימניות
אם אין לך הוכחה ברורה מאוד מאוד
חבל על הזמן שלך.
נהגי משאיות לא מודים אף פעם
(ההשתתפות העצמית שלהם מאוד גבוהה)

• הוסף לסימניות
היה לי אותו סיפור וביקשתי פרטים מהחנות שליד היכן שהמשאית סיפק להם סחורה .
ופניתי למנהל של החברה של ההספקה וכשהתקשרתי כבר התקנתי אותו שאני עם מצלמות של החנות..
לא ניסה אפילו להכחיש רק שלח אותי לפחחות על חשבונו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה