דרוש מידע משדר WI-FI של חברת escolls, לא מתחבר לי......

• הוסף לסימניות
זה שעובד רק עם נטפרי? זה מהבהב?
אולי כדאי להדליק מחדש את המחשב

• הוסף לסימניות
זה לא מתחבר לרשת או שזה נתקל בחסימה כלשהי לאחר מכן?
איזה סים שמת
כשנכנסים לדף הבית של הראוטר מה הוא כותב

• הוסף לסימניות
זה לא מתחבר לרשת או שזה נתקל בחסימה כלשהי לאחר מכן?
איזה סים שמת
כשנכנסים לדף הבית של הראוטר מה הוא כותב
אם אני מחברת אותו עם חוט הוא עובד, אבל לשדר וויי פיי הוא לא עובד, אני מכניסה סיסמא והוא כותב לי "אין אפשרות להתחבר לרשת זו"

• הוסף לסימניות
היה לי את זה לפני תקופה ועבדתי עם זה רק באלחוטי..
אם הקליטה חלשה לפעמים וייפי לא מתחבר
יתכנו שגיאות שונות, אולי מומלץ איפוס רשת
אם עדיין יהיו בעיות אולי תפנו לתמיכה שלהם

• הוסף לסימניות
היה לי את זה לפני תקופה ועבדתי עם זה רק באלחוטי..
אם הקליטה חלשה לפעמים וייפי לא מתחבר
יתכנו שגיאות שונות, אולי מומלץ איפוס רשת
אם עדיין יהיו בעיות אולי תפנו לתמיכה שלהם
תודה לכם על המענה,
מענין אם עוד נתקלו בבעיה או שאני "בת יחידה",?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה